[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
龍司真係咁撚乞人憎?

我玩到佑介入隊終於有得四條仔

後期個格真係差到要拎走佢?

主角... 龍屍.. 祐介...仲有呢???

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

不過杏其實都幾正 又mix 又有長腿 ,

仲要粉紅色bra

屌一睇杏係D公廁黎架喎對龍司同主角都有興趣咁.....
有段支線直頭同龍司講如果肯幫自己陪下佢,係主角面前

杏同龍司中學同學
其實cp感好重又兩個都mk

我本身想係女都溝但愈後面愈落唔到手 最後揀左一二三同鐵拳學姐算

上集陽介d target都溝哂,今集梗係唔會放過佢地

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

一頂綠帽由頭笠到落尾既主角

龍司同杏係crossange早就係一pair, 老馬你都係同番亞真啦

主角都唔係咩善男信女 見一個溝一個,朋友妻更加咪走雞啦

借隔離登巴打既圖一用

我決定二周目 改男豬個名做 厹

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

龍司同杏係crossange早就係一pair, 老馬你都係同番亞真啦

借隔離登巴打既圖一用

暫時玩到11月頭 女角差雙葉同春未溝
好期待修羅場,本命鐵定左係醫生
[quote][quote][quote][quote][quote]龍司真係咁撚乞人憎?

我覺得個lineup點都要有條友係夠熱血火爆
點知龍司係熱血火爆加ON9
會長就熱血火爆又得,冷靜軍師又得
咁我好難搵理由出你喎龍哥

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

借隔離登巴打既圖一用

暫時玩到11月頭 女角差雙葉同春未溝
好期待修羅場,本命鐵定左係醫生

修羅場龍司條sms
[quote][quote][quote][quote][quote]龍司真係咁撚乞人憎?

本命揀左會長

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

借隔離登巴打既圖一用

你自己做厹就屈福山係

佢最後好型wo
有無人知點解我暫時無法提升與龍司的關係,好似係有戰車係手

姐係升一級當佢要8 exp咁,回答啱+2 exp,有戰車係手,就變3 exp,但都唔會令你可以一下就升到個級
有無人知點解我暫時無法提升與龍司的關係,好似係有戰車係手

姐係升一級當佢要8 exp咁,回答啱+2 exp,有戰車係手,就變3 exp,但都唔會令你可以一下就升到個級

所以升命運好重要,可以免時間升好感
有人些牙左混亂刷錢大法未
支線任d boss 可以幫佢上混亂 然後佢就會灑錢
點解我升唔到老師rank10
打極電話佢都係話休息
打極電話佢都係話休息

要係返學期間先可以觸發升 rank9,所以12月先黎升就gg
打極電話佢都係話休息

要係返學期間先可以觸發升 rank9,所以12月先黎升就gg

唔係好明 我依家升左rank9啦 但係咪依家放緊暑假都唔比我升rank10?
有人些牙左混亂刷錢大法未
支線任d boss 可以幫佢上混亂 然後佢就會灑錢

要幾錢先可以合哂成張list
而家打到賭場有300萬
有無巴打話我聽70蚊個DLC,係買完係咪可以係GAME用咁多代既歌做背景音樂?
有無巴打話我聽70蚊個DLC,係買完係咪可以係GAME用咁多代既歌做背景音樂?

如係,買左要點轉歌?

如係,買左要點轉歌?

無野啦,柒左
打極電話佢都係話休息

唔係好明 我依家升左rank9啦 但係咪依家放緊暑假都唔比我升rank10?

放完假就得
啱啱開始玩
教畜鴨志田咁廢
3日就搞掂佢
學人食學生妹
啱啱開始玩
教畜鴨志田咁廢
3日就搞掂佢
學人食學生妹

玩hard
啱啱開始玩
教畜鴨志田咁廢
3日就搞掂佢
學人食學生妹

玩hard

玩命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞