[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
花心見一個女女撩一個係咪會死

冇咩影響,最多過時過節變修羅場

兩個 蘿莉獄卒 有冇得溝
想問d面具可唔可以放低?
身上得8個位 唔夠用

另外捉咗隻攝政者 呢隻嘢有無用?
定係打死佢好過?

後悔一時衝動改左e個名

笑死😂😂
花心見一個女女撩一個係咪會死

冇咩影響,最多過時過節變修羅場

兩個 蘿莉獄卒 有冇得溝

我估無 升到7都未見佢地彈過好感度
身上得8個位 唔夠用

定係打死佢好過?

捉一隻登錄 以後見到全部打死就得,不過佢有唔同Persona,睇清楚先好決定捉定殺

後悔一時衝動改左e個名

笑死😂😂

係4月20號,帶完我去買裝備我又唔敢亂買,有咩要注意?如果而家打教蓄有咩要注意?

無咩要注意,最緊要係迷宮盡早清,其他野就自己發掘啦,橫掂隻game無可能一周目升哂所有野
係4月20號,帶完我去買裝備我又唔敢亂買,有咩要注意?如果而家打教蓄有咩要注意?

無咩要注意,最緊要係迷宮盡早清,其他野就自己發掘啦,橫掂隻game無可能一周目升哂所有野

有既 不過好煩 要跟攻略走,同每次你都要有對應人格面具先加深關係,後者先難,要係咁買同合體
身上得8個位 唔夠用

定係打死佢好過?

捉一隻登錄 以後見到全部打死就得,不過佢有唔同Persona,睇清楚先好決定捉定殺

咁係咪要俾錢買返捉過個d面具?
無得免費存放
身上得8個位 唔夠用

定係打死佢好過?

無得免費存放

後期有得放監獄特訓,不過有期限,期限前唔拎出黎會消失

買唔係問題,你升太陽之後下下問怪拎錢,逼佢瘋狂叫幫忙再loop,錢多到用唔哂

只係前期要儲頭廿萬買回sp飾品比較難,建議有5萬就即買不一個,可以開始刷怪拎錢。買完入一次異象空間出翻黎都幾十萬係身
身上得8個位 唔夠用

定係打死佢好過?

無得免費存放

後期有得放監獄特訓,不過有期限,期限前唔拎出黎會消失

買唔係問題,你升太陽之後下下問怪拎錢,逼佢瘋狂叫幫忙再loop,錢多到用唔哂

只係前期要儲頭廿萬買回sp飾品比較難,建議有5萬就即買不一個,可以開始刷怪拎錢。買完入一次異象空間出翻黎都幾十萬係身

面具唔洗慳 想合就合,錢買得翻/有登錄就唔係問題

要考慮既係你身上有無要升coop既對應面具
升太陽真係好有用
而家錢唔係問題
升太陽真係好有用
而家錢唔係問題

死神加太陽=可以開無雙
新手想問下 咩叫修羅場
屌,我發現隻驚真係好撚毒...

本來開頭玩果兩日玩粒零鐘就收手無問題..

一落去可以自由活動就停唔到..成日想去睇醫生唔比睇...又晒曬D時間唔識升勇敢

跟住死拖爛拖唔入城堡.. 搞到臨尾勁驚入4次先搞搞店教畜..

落到五月以為可以慢慢玩.. 點知到7號又要入空間.. 乜都未準備

借完D碟同書又拖到比人罰錢,點解D時間完全唔夠用架

一落去可以自由活動就停唔到..成日想去睇醫生唔比睇...又晒曬D時間唔識升勇敢

跟住死拖爛拖唔入城堡.. 搞到臨尾勁驚入4次先搞搞店教畜..

落到五月以為可以慢慢玩.. 點知到7號又要入空間.. 乜都未準備

你真實人生都係唔夠時間做哂想做嘅嘢啦
點知隻game都係咁

點知隻game都係咁

呢個系列一向毒性好強

點知隻game都係咁

我玩到7月用左差唔多40個鐘,估計完一周目有機會破百

點知隻game都係咁

我已經唔係周圍溝囡囡...(未有機會)
我只係諗住放假強身健體姐... 佢老味又叫我洗碗又叫我賣獎牌又剩
4月20日,晴,係迷宮迷失,唔夠汽水,無乜sp,唔知返唔去現實好

俾d 挣扎, 找返安全房就可以直接返門口
睇咗個幾鐘故仔 用咗幾日都未入去打怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞