[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
聽講日文版好多dlc
希望中文版快d出
琴日去深水埗藍店買,見冇擺出黎,問店員賣$368。我即刻彈左句「嘩,咁平」
俾錢出單個時,見到另一個店員拎住一埋標$398上架
有冇攻略網?
有冇攻略網?

google一下。大把。
琴日去深水埗藍店買,見冇擺出黎,問店員賣$368。我即刻彈左句「嘩,咁平」
俾錢出單個時,見到另一個店員拎住一埋標$398上架

368好平
唔覺意禁左入去1 週全coop max 攻略之後次次忍唔住望 家陣直情跟住佢玩
唔覺意禁左入去1 週全coop max 攻略之後次次忍唔住望 家陣直情跟住佢玩

大概跟吓好啦,跟哂好趕好on9,寧願慢慢玩好過
好唔好玩嫁

所以話rpg第一週目靠自己先最有意思

所以話rpg第一週目靠自己先最有意思

家陣想自己玩番都忍唔住望幾眼

有冇LIN

http://spwiki.net/persona5/wikis/722.html
岩岩開始玩有冇得溝女
點解我見人有個dlc無比錢就送左隻20lv跟班比你既

日版?

預購數位版送既伊邪那歧

日版?

定我理解錯其實要比錢

預購數位版送既伊邪那歧

唔該
講起DLC

好想要日版廿週年限定版既THEME
講起DLC

好想要日版廿週年限定版既THEME

好想要實體豪華
想問下點打工? 去到牛丼門口都冇打工選項
想問下點打工? 去到牛丼門口都冇打工選項

牛丼好似夜晚
我又想問點解有時佢話 暫時不能提升關係 既? 係差d咩
想問下點解我改唔到遊戲難度既,係第一關諗住試下safety 係點樣
之後打完幾場再開番Config 就冇得轉,係咪要完左D咩劇場先可以再改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞