[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
雙子升到rank 10可以越級整Persona 不過整完之後就屌打晒條主線

我之前都係狂衝主線 好少入支線個個區到做任
結果係入面係秒殺d怪
依加想捉隻10lv寶怪 一招ko 搞到捉唔到
想問下呢隻值唔值得買,有啲吸引

好撚正 不過好沉迷 冇時間唔好買

屌呢樣真係唔撚係講笑...我12點果陣同自己講睇多少少劇情就訓...
點知玩到依家3點

趕assisgnment同温exam都要抽幾個鐘出黎玩
溝左幾條女 全部到rank10
點解得杏會送海報 係咪要等班女約出黎先得

杏送嘅係上一代戀愛Commu主角嘅海報 ,算係彩蛋 其他女都會送野,但係有啲要約出去玩先會送

杏送嘅係上一代戀愛Commu主角嘅海報 ,算係彩蛋 其他女都會送野,但係有啲要約出去玩先會送

本命打算醫生

一見鍾情
玩到春出現
原來春先係最正
暫時打左三章
得第一隻王叫做似boss
暫時打左三章
得第一隻王叫做似boss

之後個d連特殊戰術都唔洗用

Lv太高 又有op飾品
入左HE,啲伏筆位
點解去旅行無得溝杏女士
剩係得一二三美眉,真同龍司

要同杏做了戀人先有得選擇
屌...第2個迷宮 後期好耐都冇SAFE HOUSE ...

死左要行勁遠...

唔係喎,我覺得重易過第一個迷宮
屌...第2個迷宮 後期好耐都冇SAFE HOUSE ...

死左要行勁遠...

有隻類似 奇美拉 既怪一野車 二百幾

死左要行勁遠...

琴晚成功兩日打到去終點 可以出信俾斑目了

死左要行勁遠...

琴晚成功兩日打到去終點 可以出信俾斑目了

我打左3個,愈打愈易
第3個一野殺到去最尾,可以出預告信
不過係已經買左醫生個自動回SP飾品
屌今日番10點
尋日玩到3點
好撚眼訓
我想問下點解你地升醫生RANK升得咁快..

我勇敢2升到而家3級?

然後去搵醫生,有得揀試藥但係佢話暫時未能提升關係..

CHECK過個身用緊"死神"既PERSONA

要點先比我升?? 打到入到班目個迷宮

我勇敢2升到而家3級?

去到某個位要落地下鐵解個支線任務
請問係咪身上帶住對應嘅persona咁先可以提升人物d關係

你想做邊個coop就買定一個persona先去做

我勇敢2升到而家3級?

帶住對應persona,答問題跟哂攻略,會快D升
如果唔係可能要花多次時間先升到RANK
新玩想問好似咁多對話選擇既,有咩分別
同好似好少戰鬥咁
唔睇攻略會唔會好難打
即係泡女個啲
同好似好少戰鬥咁

多對話選擇係系列既風格

後邊好多戰鬥,不用擔心

你想做邊個coop就買定一個persona先去做

原來係咁 唔怪得d人物成日都唔可以加深關係
同好似好少戰鬥咁

多對話選擇係系列既風格

後邊好多戰鬥,不用擔心

Thx第一次接觸呢個系列,暫時幾吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞