[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
啱啱開始玩
教畜鴨志田咁廢
3日就搞掂佢
學人食學生妹

玩hard

玩命

easy揮手區

一開頭你無乜怪又無乜招 好難先針到弱點打
但係中後期你又多左人又多左怪基本上可以1turn就試到弱點就好易打
後期d人加埋裝d攻擊力唔洗針弱點都夠打有突

前後期反差好大下 所以唔洗擔心
龍司真係咁撚乞人憎?

我玩到佑介入隊終於有得四條仔

後期個格真係差到要拎走佢?

主角... 龍屍.. 祐介...仲有呢???

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

不過杏其實都幾正 又mix 又有長腿 ,

仲要粉紅色bra

屌一睇杏係D公廁黎架喎對龍司同主角都有興趣咁.....
有段支線直頭同龍司講如果肯幫自己陪下佢,係主角面前

杏同龍司中學同學
其實cp感好重又兩個都mk

我本身想係女都溝但愈後面愈落唔到手 最後揀左一二三同鐵拳學姐算

主線佢兩個本身係CP當我無到都算....連我溝緊佢D支線都叫埋龍司出黎3P
想轉難度
由easy去normal
會唔會拎唔到獎盃
龍司真係咁撚乞人憎?

我玩到佑介入隊終於有得四條仔

後期個格真係差到要拎走佢?

主角... 龍屍.. 祐介...仲有呢???

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

不過杏其實都幾正 又mix 又有長腿 ,

仲要粉紅色bra

屌一睇杏係D公廁黎架喎對龍司同主角都有興趣咁.....
有段支線直頭同龍司講如果肯幫自己陪下佢,係主角面前

杏同龍司中學同學
其實cp感好重又兩個都mk

我本身想係女都溝但愈後面愈落唔到手 最後揀左一二三同鐵拳學姐算

主線佢兩個本身係CP當我無到都算....連我溝緊佢D支線都叫埋龍司出黎3P

傳聞話其實官方設定上係預杏會係主角本命
不過會長同醫生咁正
想轉難度
由easy去normal
會唔會拎唔到獎盃

唔會
隻game代代都耐打到呢
p5打左我40個鍾都係到銀行
可能我打得慢
可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多
唔小心拎左2隻伊邪上身 佢又無得放低返 係咪逼我合左佢

可以放入 監倉 之後有得揀del

監倉唔係得登錄佢/比錢再買咩

放低係咩意思?
唔要可以menu persona Del佢
要嘅再買返就好

我諗住有類似倉庫既野可以擺低佢
咁似乎係得del/合成呢2條路

你雙子rank 幾? 升rank 後監獄會有新功能

放咗入去唔係都照佔你一格位咩?
玩到12月都係用過1,2次唔清楚

未有雙子升 我鴨志田都未打完

可以放入 監倉 之後有得揀del

監倉唔係得登錄佢/比錢再買咩

放低係咩意思?
唔要可以menu persona Del佢
要嘅再買返就好

我諗住有類似倉庫既野可以擺低佢
咁似乎係得del/合成呢2條路

你雙子rank 幾? 升rank 後監獄會有新功能

放咗入去唔係都照佔你一格位咩?
玩到12月都係用過1,2次唔清楚

未有雙子升 我鴨志田都未打完

定係講緊個啊伯
第一輪其實隨心鳩玩就得

最緊要升果五樣能力
二週目唔洗嘥時間

同埋某幾個coop要升滿,二周目可以繼承某啲有用效果,例如雙子,初期就可以合今集主角最終

好想快啲升勇氣搵醫生試藥 但個漢堡包鋪未有大胃王玩
第一輪其實隨心鳩玩就得

最緊要升果五樣能力
二週目唔洗嘥時間

同埋某幾個coop要升滿,二周目可以繼承某啲有用效果,例如雙子,初期就可以合今集主角最終

睇下有冇書 , DVD 或者 睇戲 都有得升勇氣
英文版幾時有..
可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多

我 16 個鐘到銀行,係咪我有咩事做錯左
英文版幾時有..

點解唔玩中文
可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多

快到癲喎
可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多

快到癲喎

55個鐘 打完金痔塔
玩到春果段
三島先係戰犯
個排行榜累死人
可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多

證明你無認真咁享受隻game
隻game 真係好正 真係要慢慢玩
原來爆機無得睇番啲動畫

好彩最後一封預告信果段有SAVE低 可以得閒拎出黎J下
打到賭場,有兩隻怪好勁,一隻開場全員洗絕望,跟手來個即死技
另一隻就開場洗全員憤怒,但隻怪有防反,主角又on99咁

隻怪勁就懶主角

邊個位
過完賭場唔覺有呢兩隻

黑暗區域果到
打到賭場,有兩隻怪好勁,一隻開場全員洗絕望,跟手來個即死技
另一隻就開場洗全員憤怒,但隻怪有防反,主角又on99咁

隻怪勁就懶主角

邊個位
過完賭場唔覺有呢兩隻

黑暗區域果到

你隻主角換隻 耐咒既咪得
btw 打有即死重比機會佢放即死咩
梗係用奇蹟拳打撚殘佢先
好多劇透都係番出去
第一輪其實隨心鳩玩就得

最緊要升果五樣能力
二週目唔洗嘥時間

睇下有冇書 , DVD 或者 睇戲 都有得升勇氣

可能我打得慢

40個鐘銀行其實差唔多

證明你無認真咁享受隻game
隻game 真係好正 真係要慢慢玩

我有架
老師同畫家兩個迷宮都係用三次黎打爆,中間啲怪打哂,不過無行回頭路刷怪升級
平時啲劇情都係睇哂
不過我除左劇情果次未再入過印象迷宮,啲時間拎哂去升能力同識人,如果去埋刷錢刷怪會再花多啲時間
英文版幾時有..

今日出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞