[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
398買左

邊到398 咁平?

藍田,398都算平

藍田都就腳喎, 有無名???
我TKO 撚.

匯景5樓

藍田得一間都要問

398 係咪標價黎. 係我返去問下樓下藍店先~
拎咗,坑口訂咗就380,冇訂388
特典有咩?
拎咗,坑口訂咗就380,冇訂388

早知訂, 佢地好似無網上做推廣..
啱啱玩Igor把聲唔同左係唔係有特別原因
記得3,4都係同一把聲㗎喎

舊聲優死左

舊聲優死左

RIP,好唔慣

舊聲優死左

RIP,好唔慣

原來都過左生好耐
persona 4 係08年,果時仲讀緊書
12年出vita版搞到好似唔係咁耐咁
好景 $398
有冇人諗著買$70個dlc
好似好撚靚又有ost
有啲位冇左聲既
黃金398
神早爆左 on9仔先玩中文版
398入 深水埗藍店

識日文好威威豬啊

好威喎,人人都好似你識日文咩on9
( Show Blocked User - 空気さなぎ )

打rpg都要鬥快爆機?

利申:學緊日文

舊聲優死左

RIP,好唔慣

原來都過左生好耐
persona 4 係08年,果時仲讀緊書
12年出vita版搞到好似唔係咁耐咁

占卜女個聲優都係死左
依個好似係佢遺作

識日文唔識中文
晨早阿
隻game有冇得揀難度?
隻game有冇得揀難度?

有,safety,easy,normal,hard
safety係 無限復活
隻game基本上係講一班後生仔想改變社會現狀o既故事,
個故事係近期日本和製RPG佳作,
建議真係慢慢睇

日版已爆
唔劇透,可以講劇情根本係典型既虎頭蛇尾,眼高手低

amazon高評價打手味極濃,家陣上2ch 雙葉版對劇本基本都係彈

persona系列由3開始單講劇情其實都一一般般,唔會話好震撼(雖然黑幕通常都幾令人意外)
一向係日常自由度高同埋靠community/cooperation增加代入感先覺得正,而p5喺呢點做得好

同埋音樂好正

比起3同4,今集劇情硬傷特別嚴重,開頭玩沈重但係中途開始就淆底,淆到一個境界就係降低全世界水準招呼主角群入happy ending

不過其他方面我就無乜意見

可能含少量劇透用細字先
我就唔覺得係happy ending,而淆底其實都好合理,雖然由改變世界變自保係幾肉酸下,但咁樣先表現出中學生諗嘢唔夠成熟同埋冇詳細考慮後果,再者改變人心呢樣嘢的確好具爭議,我唔會因為咁而覺得個劇情衰咗

其實我話淆底係指製作組,不過指主角班人都講得通既。感覺上唔知官方事前點宣傳會傷得無咁重,官方話過呢套係惡漢反英雄,又推主角對明智怪盜vs偵探既構圖,結果都係貨對辦,搞到當時愈打愈down
都係嗰句,無咁大期望,無咁大失望

識日文唔識中文
晨早阿

傻仔先拎玩日版黎打飛機
利申 識日文但玩中文多

識日文唔識中文
晨早阿

傻仔先拎玩日版黎打飛機
利申 識日文但玩中文多

佢急住賣日文版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞