[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
新手一問,想問係咪通常係迷宮入面行到無晒hp/sp先行番出去

冇晒SP會出返去,但今集理論上得第一個迷宮係要咁做
第二個迷宮會強制彈你出去,中期個啲有醫生回SP飾品,後期系列親生仔用物攻打晒

原來仲有第二個迷宮 感覺第一個都要玩好耐,佢set成十幾日期限以為打到爆機

玩左75個鐘 岩岩打完第四個迷宮

差唔多60個鐘,打完第二個迷宮,應該差唔多揾到第三關要打既人

點解玩到咁耐? 我成日睇下書咩都無做就唔小心又過幾日。而家廿個鐘,過完第二個迷宮,好怕唔夠時間

可能玩hard 狂死 卡關掛 ,

琴日打第三個迷宮 係第二間safe house 出面死左

又要打番成粒鐘
英文版幾時出
想問下升雙子 COOP,我見啲攻略教係用啲低級 Persona 升上去,如果我去到中後期先開始搞呢個可以去邊搵返啲 Persona?今集啲迷宮過左又無得再返去

合體下面圖鑑可以用錢買persona

印象迷宮 慢慢捉

印迷嚇9我,又話咩係同一區太耐會有鐵鏈聲嘅超勁怪,嚇到我唔敢探索

天氣好似都會對迷宮d 怪有影響 ,

eg 天氣有花粉警告 之類 印象空間d 怪有時會訓左教
想問下升雙子 COOP,我見啲攻略教係用啲低級 Persona 升上去,如果我去到中後期先開始搞呢個可以去邊搵返啲 Persona?今集啲迷宮過左又無得再返去

印象迷宮 慢慢捉

印迷路嚇9我,又話咩係同一區太耐會有鐵鏈聲嘅超勁怪,嚇到我唔敢探索

你試下站在迷宮唔好做任何野,一會你就會聽到有聲

印象迷宮 慢慢捉

ok thx
愈玩愈覺得龍司又煩又on9,成日諗住出風頭

主角群啲性格同上代果批有啲相似,都係果幾個典型

龍司似邊個,我淨係覺得次次都係佢自爆然後要人幫佢抆屎,啱啱完左金字塔,可能之後會唔同掛

龍司似邊個,我淨係覺得次次都係佢自爆然後要人幫佢抆屎,啱啱完左金字塔,可能之後會唔同掛

上集個戰車係條女,所以無咁乞人憎掛 其實都係熱血鳩衝既性格

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

上集個戰車係條女,所以無咁乞人憎掛 其實都係熱血鳩衝既性格

4鳩衝嘅千技係女我接受到
對波幾大

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

應該對返千枝先啱
不過一樣,龍司都係最
如果我清哂一層d怪再番轉頭去save room度save
之後再退出迷宮
下次d怪會唔會出番黎

印象迷宮 慢慢捉

印迷路嚇9我,又話咩係同一區太耐會有鐵鏈聲嘅超勁怪,嚇到我唔敢探索

其實唔洗驚 如果唔係特別天氣 你keep住行好耐都唔會出個隻死神
我試過留左2個鐘係印象就慢慢潔支線揾寶魔同寶箱 都見唔到
反而你企係到唔郁一陣就會出
如果我清哂一層d怪再番轉頭去save room度save
之後再退出迷宮
下次d怪會唔會出番黎

Yes

印象迷宮 慢慢捉

其實唔洗驚 如果唔係特別天氣 你keep住行好耐都唔會出個隻死神
我試過留左2個鐘係印象就慢慢清支線揾寶魔同寶箱 都見唔到
新手一問,想問係咪通常係迷宮入面行到無晒hp/sp先行番出去

第二個迷宮會強制彈你出去,中期個啲有醫生回SP飾品,後期系列親生仔用物攻打晒

原來仲有第二個迷宮 感覺第一個都要玩好耐,佢set成十幾日期限以為打到爆機

差唔多60個鐘,打完第二個迷宮,應該差唔多揾到第三關要打既人

點解玩到咁耐? 我成日睇下書咩都無做就唔小心又過幾日。而家廿個鐘,過完第二個迷宮,好怕唔夠時間

又要打番成粒鐘

但係60個鐘先過兩個迷宮真係耐左d
我55個鐘都打完快餐店

又要打番成粒鐘

但係60個鐘先過兩個迷宮真係耐左d
我55個鐘都打完快餐店

利伸 normal

印象迷宮 慢慢捉

我試過留左2個鐘係印象就慢慢清支線揾寶魔同寶箱 都見唔到

死神係某幾日有機會打得死
忍唔住轉左easy
打第一個迷宮冇開晒寶箱,要重新開save打過
有冇網有面具合體資料
有冇網有面具合體資料

已經搵到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞