[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想問隊有除左升LV同超覺醒之外 就無其他方法學招?

例如吃卡之類
今集冇左合體預報?
見有巴打話有特典 係先行先有

好似係有隻好勁既怪送比你 係咪伊邪咁上下 唔記得

係,第四代主角隻伊邪那岐 要買下載版先有

如果唔係就要俾21蚊買,第三代個隻都係21蚊

長知識了 唔怪得我無 我買實體
21蚊當支持下佢

主角合到源義經已經屈機到爆炸

今集八船跳out左啦

九船跳
有無人一樣p4g玩到而家都唔知佢個合體點玩
見有巴打話有特典 係先行先有

21蚊當支持下佢

今集八船跳out左啦

九船跳

Wiki個人氣投票別西卜點解會第一

21蚊當支持下佢

今集八船跳out左啦

九船跳

咩係八船跳 九船跳
新手完全唔明

21蚊當支持下佢

今集八船跳out左啦

九船跳

咩係八船跳 九船跳
新手完全唔明

好似係最勁既物攻技之一

21蚊當支持下佢

今集八船跳out左啦

九船跳

咩係八船跳 九船跳
新手完全唔明

玩到後面你就會明
點解我係慈悲5搵唔到打機隻boss 我收到sms
岩岩開始玩,之前都玩過 P4G,打算一周目至少主角能力全 MAX 先,請問係咪靠自己慢慢黎都得?駛唔駛跟攻略?

能力全max好易

ok,let me try

21蚊當支持下佢

今集八船跳out左啦

九船跳

咩係八船跳 九船跳
新手完全唔明

玩到後面你就會明

係唔係2月會有特定機率觸發既那一個
岩岩開波,見到個阿叔店主咁衰格,好掛住 P4G 溫暖的家同菜菜子
岩岩開波,見到個阿叔店主咁衰格,好掛住 P4G 溫暖的家同菜菜子

真女主 天使 菜菜子

你玩落去就知,個阿叔刀子嘴豆腐心
不過我都好掛住菜菜子
占卜妹同123正過杏同真好多
睇返一開始隻龜話主角比同伴出賣

應該唔係現實
照計主角唔會係現實著怪盜衫同埋可以幾層樓高跳落地冇事

利申:未爆機鳩估

應該唔係現實

呢個係重點唔可以劇透個兩樣野之一黎,呢個post前幾頁有人透左
另一個劇透點係要玩過以前系列先有感覺
點解我係慈悲5搵唔到打機隻boss 我收到sms

塔Coop?要去左渋谷 遊戲中心同人講左野先
點解新島套便服咁柒
原本校服勁正,見到便服無晒癮
龍司係做野講野唔經大腦 但個角色性格都係堅強

例如比人打斷腳 都無話怕左老師 仲係照頂撞老師佢

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

暫時打完第三個BOSS 唔知之後有冇變

你玩到最後就知 真係有成長過,如果唔係最後就唔會做果d野

整遊戲個個都知佢地兩個唔得玩家歡心,後期兩個型位 好似突登做俾佢地咁

我覺得唔得歡心其中一個原因係升coop個陣一定要吹捧附和佢兩個,無得屌佢地

龍司係on99柒下柒下
三島直情係日劇成日比人恰又唔出聲
暗地裏復仇又自以為正義既痴線佬

所以佢咪女教皇唔係正義囉

應該唔係現實

呢個係重點唔可以劇透個兩樣野之一黎,呢個post前幾頁有人透左

sorry我都係估吓

應該唔係現實

sorry我都係估吓

唔係講緊你 講緊25仔係主線最大劇透個兩個劇透入面其中一個
龍司係做野講野唔經大腦 但個角色性格都係堅強

例如比人打斷腳 都無話怕左老師 仲係照頂撞老師佢

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

暫時打完第三個BOSS 唔知之後有冇變

你玩到最後就知 真係有成長過,如果唔係最後就唔會做果d野

整遊戲個個都知佢地兩個唔得玩家歡心,後期兩個型位 好似突登做俾佢地咁

我覺得唔得歡心其中一個原因係升coop個陣一定要吹捧附和佢兩個,無得屌佢地

龍司係on99柒下柒下
三島直情係日劇成日比人恰又唔出聲
暗地裏復仇又自以為正義既痴線佬

所以佢咪女教皇唔係正義囉

龍司係戰車呀,女教皇無記錯係會長 (但個代號係Queen果下笑左)

應該唔係現實

sorry我都係估吓

唔係講緊你 講緊25仔係主線最大劇透個兩個劇透入面其中一個

好彩之前啲post都係飛住黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞