[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
想問下係圖書館借完書之後
除左朝早搭地鐵果陣可以讀 仲有邊到可以讀?
搵左勁耐都搵唔到
搵左勁耐都搵唔到

圖書館書枱
搵左勁耐都搵唔到

係屋企咖啡店張bar台好似可以
大家用開邊3個?
貓補師走唔甩

唔用佢

用龍司都唔用佢
搵左勁耐都搵唔到

係屋企咖啡店張bar台好似可以

唔該曬兩位巴打
玩到停唔撚到手 點算
大家用開邊3個?
貓補師走唔甩

唔用佢

用龍司都唔用佢

唔知係咪我無乜花時間升lv....好鬼脆....成日好快俾boss扣一半...
要靠佢招群補血.......佢boss戰上場差唔多係round round都係用果招
大家用開邊3個?
貓補師走唔甩

唔用佢

用龍司都唔用佢

唔知係咪我無乜花時間升lv....好鬼脆....成日好快俾boss扣一半...
要靠佢招群補血.......佢boss戰上場差唔多係round round都係用果招

龍司廢

想四條仔
無SP真係慘過食屎
無SP真係慘過食屎

買齊4個大氣功貼 啲SP亂咁射都得
不過啲技換曬做中級開始勉勉強強
要叫老師整多啲咖啡
大家用開邊3個?
貓補師走唔甩

唔用佢

用龍司都唔用佢

龍司廢

想四條仔

隻隻都一樣 反正有得戰鬥換人
我玩normal 打完雙葉都係一直用單補就算 所以無用隻貓 等春入埋隊就4條女
無SP真係慘過食屎

要叫老師整多啲咖啡

一日玩得幾個鐘 先夠破半個迷宮,仲未計劇情

好想射波玩
停唔到手咁玩 每日玩成十粒鐘
但又唔想咁快爆機
入左自由時間即刻衝左入迷宮打鴨志田
而家打到半路無曬sp又無sp藥
應該繼續硬闖定返出去買藥補sp
無SP真係慘過食屎

要叫老師整多啲咖啡

十萬一塊
點搵快錢

初期得自動販賣機果啲補得丁屎咁多既飲物
留番錢好過
盡量SKIP怪啦 唔好浪費太多時間係迷宮
無SP真係慘過食屎

要叫老師整多啲咖啡

十萬一塊
點搵快錢

升醫生coop 去到唔知幾多rank就會半價
政治家升到rank3就可以學到R多啲錢
不過我都係去到6月 打第3迷宮前先夠錢買兩個
每個禮拜飲果汁 同日日叫老師 洗勁多錢
無SP真係慘過食屎

要叫老師整多啲咖啡

十萬一塊
點搵快錢

我過完第3關啲coop無郁過
政治家都未開
掛住去家庭餐廳做毒撚溫書
無SP真係慘過食屎

要叫老師整多啲咖啡

十萬一塊
點搵快錢

我過完第3關啲coop無郁過
政治家都未開
掛住去家庭餐廳做毒撚溫書

有coop 一定升coop 先喎
某幾個開左就好撚有用

留番錢好過

慣左清怪
迷宮入面除左寶箱,其他個d係咪可以唔洗執?
洗唔洗特登入迷宮刷忸升lv???
未玩過呢個系列
今次試下先知隻game真係估唔到咁好玩
美術風格又正
屌你聽日返6點都忍唔住玩到1點先訓

留番錢好過

慣左清怪
迷宮入面除左寶箱,其他個d係咪可以唔洗執?

點解唔明你講咩 見到有野執咪執
btw 係第一個迷宮麻煩啲姐
第二個迷宮開始高lv左小小刷得輕鬆好多

特登曬時間入去就唔好 順便入去/發完預告信打boss前果陣刷埋最好

我打支線任落地鐵個迷宮打完boss會順便升下level先返出黎
盡量咩都汁
因為金色野可以拎去武器鋪賣
個度都幾皮野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞