[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
溝左幾條女 全部到rank10
點解得杏會送海報 係咪要等班女約出黎先得

杏送嘅係上一代戀愛Commu主角嘅海報 ,算係彩蛋 其他女都會送野,但係有啲要約出去玩先會送

但係咪要有拎到件禮物去到2周目先可以提前解能力?

係,同埋係道具來的

屌你佢地唔送

唔係啊 你約出去係送禮物炸
你MAX左COOP 去到最尾果日就會自動送比你
你二週就繼承到

杏送嘅係上一代戀愛Commu主角嘅海報 ,算係彩蛋 其他女都會送野,但係有啲要約出去玩先會送

係,同埋係道具來的

屌你佢地唔送

二週偷步解能力舊嘢同約會送俾你裝飾間房舊嘢係兩樣嘢嚟

係,同埋係道具來的

屌你佢地唔送

唔係啊 你約出去係送禮物炸
你MAX左COOP 去到最尾果日就會自動送比你
你二週就繼承到

原本如此
唔睇攻略會唔會好難打
即係泡女個啲

可以咁講,隻game其中一個難處係分配時間

仲諗住赤裸裸咁玩

我合怪要睇咯唔係既話真係慢慢試

呢個可以睇,如果唔係使好多錢

邊到有合怪攻略

wiki 不過日文

我本身識日文都睇得好辛苦,因為怪既名有時有翻譯差異(音/意譯問題)

中文應該剩係有人整左雙子要求個幾隻點合

中文有個表話你知咩合咩會出咩
例如 死神合審判會出魔術師
打咗咁耐真係好憎龍司條mk仔
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

第一次玩呢個系列? p4都有差唔多咁樣既on9仔
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

佢個背景幾慘
單親窮撚大鄉里 讀書又屎 唔似祐介窮得黎有一技旁身
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

佢個背景幾慘

明明係運動員但俾鴨志田搞到
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇
3,4都有但係龍司特別乞人憎
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

佢個背景幾慘

明明係運動員但俾鴨志田搞到

呢樣真係慘
唯一強項
諗起呢樣又真係憎佢唔落
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

次次佢瀨屎上怪盜團身都想屌柒佢

升戰車要係咁附和佢覺得自己出賣靈魂
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

一GROUP人點都要有一個咁既人架啦 唔係會好無氣氛
BTW 我覺得佢無咩野既
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

咪就係,個個角色性格都差唔多 完全冇野好寫
要怪就怪編劇比左個咁既角色性格同定位龍司
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

我都對佢無乜野 主角真死黨
btw宮野真守把聲真係好好聽

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

我都對佢無乜野 主角真死黨
btw宮野真守把聲真係好好聽

有無人同我一樣覺得杉田把聲唔襯𧙗介
太老同沉 唔似高中生聲

仲諗住赤裸裸咁玩

邊到有合怪攻略

wiki 不過日文

我本身識日文都睇得好辛苦,因為怪既名有時有翻譯差異(音/意譯問題)

呢個我都揾到 但我想有exactly個隻野個合成方法

仲諗住赤裸裸咁玩

邊到有合怪攻略

wiki 不過日文

呢個我都揾到 但我想有exactly個隻野個合成方法

http://spwiki.net/persona5/wikis/161.html

睇唔明日文可以禁名入去對下幾LV同咩COOP 搵番
升左隻99運屈錢快到仆街
屌...第2個迷宮 後期好耐都冇SAFE HOUSE ...

死左要行勁遠...

唔係喎,我覺得重易過第一個迷宮

有隻類似 奇美拉 既怪一野車 二百幾

琴晚成功兩日打到去終點 可以出信俾斑目了

我打左3個,愈打愈易
第3個一野殺到去最尾,可以出預告信
不過係已經買左醫生個自動回SP飾品

我覺得第一關d怪係最難打,隻低能騎兵.....
第二關隻boss最難打
之後第三關或打後既已經好易...
屌...第2個迷宮 後期好耐都冇SAFE HOUSE ...

死左要行勁遠...

我打左3個,愈打愈易

第二關隻boss最難打

btw其實我冇資格咁講
因為我係用easy玩 第一次打機要用easy
目前無法與xxx加深關係 係咪即係要陪多幾次先有得升
目前無法與xxx加深關係 係咪即係要陪多幾次先有得升

YES, 帶埋同COOP既PERSONA
同埋命運遲啲可以比錢加好感

死左要行勁遠...

我打左3個,愈打愈易

第二關隻boss最難打

btw其實我冇資格咁講
因為我係用easy玩 第一次打機要用easy

我都係第一次要easy.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞