[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
送個D藥好似有一隻係全體人回100%SP/HP,賣到$50000
係唔係賣左好過用
反正應該唔多時候真係需要回100%?
其實玩咩難度最岩
我本身玩難 但係發覺見到坐住隻馬個D 下下都斬死 轉左玩普通 起碼叫擋到下 隻game真係逼住你喪save
唔係你會後悔 我後悔左N次 冇save開習慣
有冇人講解下人格面具 有咩用d能力
同邊隻怪好用 同 D技能 點搭呀
過左排球佬個章 不過而家唔知升乜先
勇氣刷大氣功 定 衝去學太陽 刷錢呀
上網search得日文 媽呀 我好亂

岩岩諗一諗 人格隻隻能力唔同係咪即係
等於男主個屬性點呀?
我想魔法勁就轉魔高既怪
想擋下招就轉隻耐高既怪咁呀?

學左太陽三先,拎完錢又拎,最後反口唔放佢走,打瓜隻怪 ,又食又拎
占卜妹最正
其實玩咩難度最岩
我本身玩難 但係發覺見到坐住隻馬個D 下下都斬死 轉左玩普通 起碼叫擋到下 隻game真係逼住你喪save
唔係你會後悔 我後悔左N次 冇save開習慣
有冇人講解下人格面具 有咩用d能力
同邊隻怪好用 同 D技能 點搭呀
過左排球佬個章 不過而家唔知升乜先
勇氣刷大氣功 定 衝去學太陽 刷錢呀
上網search得日文 媽呀 我好亂

岩岩諗一諗 人格隻隻能力唔同係咪即係
等於男主個屬性點呀?
我想魔法勁就轉魔高既怪
想擋下招就轉隻耐高既怪咁呀?

學左太陽三先,拎完錢又拎,最後反口唔放佢走,打瓜隻怪 ,又食又拎

勁撚on9 屌你一開波以為迷官一次過可以攻略唔對路 剩番一日 重新黎過 有save左係3日前 繼續用3日攻略 仆街點知去到秘寶同我講要番去寄信要用多1日半 屌你又輸
谷鳩氣 番去1個禮拜 所有野重新做過晒 今次醒水 但係過左個章 跟住劇情 你都知個劇情幾長 又慢慢探索下 玩左成晚 冇啦啦入戰鬥 又亂敏d怪又剩係打男主 佢又死就即刻game over 呢個設定真係好濕鳩
又唔記得save 又番番去打排球佬之前而家 屌 好撚嬲 我屌你聽日再玩 係咪都save save save save 啦
終於打翻去賭場 屌 好期待
所以我上面都講左唔好deadline
有時劇情需要分幾日的,我都中過伏

樓上問用咩persona
我個人21lv用式王子基本死唔去

同埋唔洗刻意刷lv,去到第二第三關升快左好多,
第一關城堡我都係10lv過
利申:普通
:啱啱過第一關 成日唔夠sp用 比boss一招大技秒咗
終於見到IT宅女
終於見到IT宅女

啱啱打完
宅女好正
有肉地
武見醫生最正
武見醫生最正

好想俾佢檢查賓州
武見醫生最正

好想俾佢檢查賓州

佢面紅個陣超可愛
想問下無玩過之前既系列會唔會有影響
想問下無玩過之前既系列會唔會有影響

唔會

睇人開台玩好似幾吸引 轉頭出去睇下有無貨先
琴晚先打完鴨志田
我覺得今次劇情同玩法同做得好好
琴晚先打完鴨志田

P3同4個迷宮真係太弱 今集主線d場景充實好多
琴晚先打完鴨志田

可能機能問題
如果今集psv都有就死得
琴晚先打完鴨志田

可能機能問題

我想佢出PSV版,而家返工無得玩好手痕
隻game好燒時間 停唔到

依個真 你可以改名啦

真係好好玩 四百蚊都唔洗,抵玩都爆

邊度有四舊水樓下
琴晚先打完鴨志田

可能機能問題

之前p4g搭車先玩 日日玩
玩左半年
琴晚先打完鴨志田

可能機能問題

之前p4g搭車先玩 日日玩
玩左半年

p4g玩日文玩咗好耐,之後出中文買埋再玩過
有冇人家陣隻game連唔到上網 係咁error
琴晚先打完鴨志田

p3個個迷宮真係。。
女僕老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞