[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
龍司真係咁撚乞人憎?

我玩到佑介入隊終於有得四條仔

後期個格真係差到要拎走佢?

主角... 龍屍.. 祐介...仲有呢???

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

不過杏其實都幾正 又mix 又有長腿 ,

仲要粉紅色bra
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

卡門都好正

偷心大盜
今集有咩女好溝
暫時見過女角有高卷杏,新島真,醫生,老師,無個想溝 P4G 第一眼就想追雪子
今集有咩女好溝
暫時見過女角有高卷杏,新島真,醫生,老師,無個想溝 P4G 第一眼就想追雪子

123 占卜妹
今集有咩女好溝

123 占卜妹

要去到幾時先見到?
岩岩打到斑目溝緊老師
今集有咩女好溝

123 占卜妹

要去到幾時先見到?
岩岩打到斑目溝緊老師

123好似要打完銀行先出現...
占卜,,,, 好似都係咁上下
痴線1日幾乎只可以揀一樣野做咁
利申玩到去搵鴨志田既秘寶
右介其實都正常d , 係聾屍on99 咁

btw 終於買左第二件 回sp 飾物

仲有十萬蚊淨

去開人先 定買埋回sp飾物先好?

要去打第4個迷宮了

祐介其實ok

我想問下呢,祐介張卡點開,到而家仲未搵到張卡邊度開始

我係有一日星期日同佢出左去 之後就開到 ,

佢平時會係 澀谷地下通道 試下約佢出去幾次

你知啦,其他人都係sns約我出去,會長bb係樓上,小杏會叫電話叫我,醫生係醫務所

個變態佬又唔打電話又唔講聲企邊度(可能我miss左),明明想用拍手combo搞到佢好似自己一丁友咁

如果佢係地下通道 通常用捷徑一傳過去就見到佢

開左coop之後會開始打電話架喇

好.. 今晚番去用少少時間同個變態佬做朋友先

仲有樣野想問.. 點解升魅力快d... 之前既日子主要谷知識/勇氣無咩用時間浸水..

搞到會長bb卡lv5.. 123先岩岩開到(7月尾喇) 醫生美腿卡lv7...

書睇晒.. 咸碟睇晒...仲有咩可以做到..

升教皇同惡魔coop,放心啦 魅力/知識/體貼升coop個陣會加好多,唔洗太故意做野升,我玩到9月尾已經爆哂係咁溢出 早知升唔特登升個人能力值

即係點... 搵多d記者升coop level 魅力會跟住升??
今集有咩女好溝

123 占卜妹

要去到幾時先見到?
岩岩打到斑目溝緊老師

占卜,龍司帶你去新宿後就會見到
今集有咩女好溝

123 占卜妹

要去到幾時先見到?
岩岩打到斑目溝緊老師

要升coop定劇情會帶我去?
今集有咩女好溝

123 占卜妹

要去到幾時先見到?
岩岩打到斑目溝緊老師

要升coop定劇情會帶我去?

劇情
右介其實都正常d , 係聾屍on99 咁

btw 終於買左第二件 回sp 飾物

仲有十萬蚊淨

去開人先 定買埋回sp飾物先好?

要去打第4個迷宮了

祐介其實ok

我想問下呢,祐介張卡點開,到而家仲未搵到張卡邊度開始

我係有一日星期日同佢出左去 之後就開到 ,

佢平時會係 澀谷地下通道 試下約佢出去幾次

你知啦,其他人都係sns約我出去,會長bb係樓上,小杏會叫電話叫我,醫生係醫務所

個變態佬又唔打電話又唔講聲企邊度(可能我miss左),明明想用拍手combo搞到佢好似自己一丁友咁

如果佢係地下通道 通常用捷徑一傳過去就見到佢

開左coop之後會開始打電話架喇

好.. 今晚番去用少少時間同個變態佬做朋友先

仲有樣野想問.. 點解升魅力快d... 之前既日子主要谷知識/勇氣無咩用時間浸水..

搞到會長bb卡lv5.. 123先岩岩開到(7月尾喇) 醫生美腿卡lv7...

書睇晒.. 咸碟睇晒...仲有咩可以做到..

升教皇同惡魔coop,放心啦 魅力/知識/體貼升coop個陣會加好多,唔洗太故意做野升,我玩到9月尾已經爆哂係咁溢出 早知升唔特登升個人能力值

即係點... 搵多d記者升coop level 魅力會跟住升??

部份劇情會有得升魅力
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

屌一睇杏係D公廁黎架喎對龍司同主角都有興趣咁.....
有段支線直頭同龍司講如果肯幫自己陪下佢,係主角面前
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

一頂綠帽由頭笠到落尾既主角
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

但另一邊自己玩緊修羅場..
呢隻有得連線同fd 玩?
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

但另一邊自己玩緊修羅場..

好淫亂
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

龍司同杏係crossange早就係一pair, 老馬你都係同番亞真啦
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

龍司同杏係crossange早就係一pair, 老馬你都係同番亞真啦

主角都唔係咩善男信女 見一個溝一個,朋友妻更加咪走雞啦

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

條支線係早期?

因為一開始有講佢兩個本身國中識既 , 聾屍仲問杏借過錢
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

借隔離登巴打既圖一用

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

借隔離登巴打既圖一用

龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

杏同龍司中學同學
其實cp感好重又兩個都mk

我本身想係女都溝但愈後面愈落唔到手 最後揀左一二三同鐵拳學姐算
龍司真係咁撚乞人憎?

定係你當隻貓係仔

梗係貓仔
又係咸濕仔一個

貓仔成日想𥄫杏小姐

仲要粉紅色bra

杏同龍司中學同學
其實cp感好重又兩個都mk

我本身想係女都溝但愈後面愈落唔到手 最後揀左一二三同鐵拳學姐算

一二三for sure
捉棋果陣真係
呢隻有得連線同fd 玩?

單機回合制rpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞