[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
啱啱開始玩
教畜鴨志田咁廢
3日就搞掂佢
學人食學生妹

玩hard

玩命

easy揮手區
卡關
想問下船個關去到游泳池應該點做
搵極都搵唔到點潛入更衣室
卡關

右邊有通風口,如果冇記錯
好想瘋狂搵老師,但依家仲係限星期五六
係殿堂禁正方回全隊血 係無消耗
定因爲我玩easy先係咁
係殿堂禁正方回全隊血 係無消耗
定因爲我玩easy先係咁

自膠 原來扣sp
玩到中後期了
想問結局有幾多種
如果有多種結係咪中間d選擇會影響結局 定係最尾有堆選項影響結局
同埋會唔會話玩第二周目先會出真end之類
唔敢google驚中雷...
求好心人解答
卡關

終於打到搵秘寶前...
痴鬼線有一度係連續4戰,1次4隻高級雜兵、3次BOSS
我已經係玩EASY......都打到差D想喊
唔小心拎左2隻伊邪上身 佢又無得放低返 係咪逼我合左佢

可以放入 監倉 之後有得揀del

監倉唔係得登錄佢/比錢再買咩

放低係咩意思?
唔要可以menu persona Del佢
要嘅再買返就好

放低係咩意思?
要嘅再買返就好

我諗住有類似倉庫既野可以擺低佢
咁似乎係得del/合成呢2條路

放低係咩意思?
要嘅再買返就好

你雙子rank 幾? 升rank 後監獄會有新功能

放低係咩意思?
要嘅再買返就好

你雙子rank 幾? 升rank 後監獄會有新功能

放咗入去唔係都照佔你一格位咩?
玩到12月都係用過1,2次唔清楚
第一輪其實隨心鳩玩就得
第一輪其實隨心鳩玩就得

最緊要升果五樣能力
二週目唔洗嘥時間
第一輪其實隨心鳩玩就得

最緊要升果五樣能力
二週目唔洗嘥時間

同埋某幾個coop要升滿,二周目可以繼承某啲有用效果,例如雙子,初期就可以合今集主角最終
玩到中後期了
想問結局有幾多種
如果有多種結係咪中間d選擇會影響結局 定係最尾有堆選項影響結局
求好心人解答

一周目可以玩到真end

會長姐姐會有一次總結審問,那時小心d 選擇就可以,然後就可以繼續打,打到12月後會再有選擇,選擇正確就可以繼續打真結局
玩到中後期了
想問結局有幾多種
求好心人解答

一周目可以玩到真end

會長姐姐會有一次總結審問,那時小心d 選擇就可以,然後就可以繼續打,打到12月後會再有選擇,選擇正確就可以繼續打真結局

巴打呢個位有無答案揀,我上網睇得日文,驚揀錯
鐵拳學姐
打到賭場,有兩隻怪好勁,一隻開場全員洗絕望,跟手來個即死技
另一隻就開場洗全員憤怒,但隻怪有防反,主角又on99咁

隻怪勁就懶主角

隻怪勁就懶主角

邊個位
過完賭場唔覺有呢兩隻

隻怪勁就懶主角

邊個位
過完賭場唔覺有呢兩隻

我反而合左隻死亡天使(好似咁叫)
同明智用翻個招即死技屈boss 宜家normal都勁易打 諗住變hard打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞