[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
屌...第2個迷宮 後期好耐都冇SAFE HOUSE ...

死左要行勁遠...

唔係喎,我覺得重易過第一個迷宮

有隻類似 奇美拉 既怪一野車 二百幾

琴晚成功兩日打到去終點 可以出信俾斑目了

我打左3個,愈打愈易
第3個一野殺到去最尾,可以出預告信
不過係已經買左醫生個自動回SP飾品

我覺得第一關d怪係最難打,隻低能騎兵.....
第二關隻boss最難打
之後第三關或打後既已經好易...

btw其實我冇資格咁講
因為我係用easy玩 第一次打機要用easy

一週目玩hand既話,第一關隻判官跟本就過唔到
擋都一下死,打佢又r痕咁
仲要無weak比你屈下佢
實體版最平幾錢?

另收碟300 tg addley
打咗咁耐真係好憎龍司條mk仔
講嘢on99
成日都想威威
其他人開頭麻麻地
之後越嚟越中意
會長

第一次玩呢個系列? p4都有差唔多咁樣既on9仔

PS2 P3開始玩喇
3,4都有但係龍司特別乞人憎

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

次次佢瀨屎上怪盜團身都想屌柒佢

升戰車要係咁附和佢覺得自己出賣靈魂

一GROUP人點都要有一個咁既人架啦 唔係會好無氣氛
BTW 我覺得佢無咩野既

咪就係,個個角色性格都差唔多 完全冇野好寫
要怪就怪編劇比左個咁既角色性格同定位龍司

比起龍司 我唔鐘意三島多d
唔睇攻略會唔會好難打
即係泡女個啲

可以咁講,隻game其中一個難處係分配時間

仲諗住赤裸裸咁玩

其實有d攻略都係寫個個人會推薦你做乜d野
個d野只係令你可以係快d開coop劇情條件
呢d我覺得可以睇下都ok

升咗miss用雀仔按摩同占卜師先

前面升能力值勇氣=知識>魅力>靈巧>體貼就無錯架啦,做咩活動去升就自己發掘啦

基本上太陽5,月亮3,死神7,節制10,命運1 開哂能力之後就可以隨意跟自己喜好行

thanks

川上大保健真係好有用

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

三島直頭係on9仔 唔好提

PS2 P3開始玩喇

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

龍司係有persona既三島

上集𢁉完二
其實龍司都幾得意丫

為左好感度要吹捧三島呃飲呃食呃女女

龍c至少有自己套原則,三島只係一個世界仔

龍c至少有自己套原則,三島只係一個世界仔

龍司成日串交通工具得罪貓奴
龍司係做野講野唔經大腦 但個角色性格都係堅強

例如比人打斷腳 都無話怕左老師 仲係照頂撞老師佢

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

暫時打完第三個BOSS 唔知之後有冇變

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

主線點睇成個人

你升下佢地關係就知
整道具個獎杯係咪要3種整齊哂?

主線點睇成個人

你升下佢地關係就知

玩到春出現你就會開始憎龍司
我想問同左一個係戀人關係就係咪無得其他人做戀人
想問下個占卜會長點打?
我知佢弱冰,但點打都只係雙位數...
有時會全體混亂,再幫佢補血
根本冇可能打死

利申EASY...
想問下個占卜會長點打?
根本冇可能打死

利申EASY...

BTW係痴線到全體攻擊都只係扣20幾30幾
用dlc送個隻野斬佢都只係30幾
屌奶星
打完boss想搵老師按摩都俾隻仆街貓逼我訓
我仲要有隻怪係監獄最後1日
見有巴打話有特典 係先行先有

好似係有隻好勁既怪送比你 係咪伊邪咁上下 唔記得

係,第四代主角隻伊邪那岐 要買下載版先有

如果唔係就要俾21蚊買,第三代個隻都係21蚊

如果唔係就要俾21蚊買,第三代個隻都係21蚊

長知識了 唔怪得我無 我買實體
21蚊當支持下佢
玩過catherine
一睇就知個老豆唔少野
晚晚要出去
not 老豆,監護人
想問下個占卜會長點打?
根本冇可能打死

利申EASY...

BTW係痴線到全體攻擊都只係扣20幾30幾
用dlc送個隻野斬佢都只係30幾

下。。支線啲boss求其劈幾下就死架啦喎

係咪無update啲裝備同persona啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞