[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
4月20日,晴,係迷宮迷失,唔夠汽水,無乜sp,唔知返唔去現實好

俾d 挣扎, 找返安全房就可以直接返門口

我本住下一間安全屋就係前面.. 最後出出入入4次清左.. 連埋釘信
無玩過1-4
係唔係可以直接玩5
無玩過1-4
係唔係可以直接玩5

可以
冇得同男角戀愛
新手想問下 咩叫修羅場

有d野要親身體會至知係咩
溝哂所有女啦
冇得同男角戀愛

this
初頭都好驚祐介真係搬黎住
佢黎左我點同老師發展奇怪關係呀
新手想問下 咩叫修羅場

溝哂所有女啦

想玩修羅場

有無可攻略既女女列表
新手想問下 咩叫修羅場

溝哂所有女啦

點樣送禮物比女
係咪要約出街先?
想問d面具可唔可以放低?
身上得8個位 唔夠用

另外捉咗隻攝政者 呢隻嘢有無用?
定係打死佢好過?

捉一隻登錄 以後見到全部打死就得,不過佢有唔同Persona,睇清楚先好決定捉定殺

咁係咪要俾錢買返捉過個d面具?
無得免費存放

後期有得放監獄特訓,不過有期限,期限前唔拎出黎會消失

買唔係問題,你升太陽之後下下問怪拎錢,逼佢瘋狂叫幫忙再loop,錢多到用唔哂

只係前期要儲頭廿萬買回sp飾品比較難,建議有5萬就即買不一個,可以開始刷怪拎錢。買完入一次異象空間出翻黎都幾十萬係身

面具唔洗慳 想合就合,錢買得翻/有登錄就唔係問題

要考慮既係你身上有無要升coop既對應面具

明白

老師老女人無人call
不過我鍾意
《女神異聞錄5》Metacritic各歐美媒體評分彙總情報(37家媒體綜合評分94分)
Guardian 10/10
Gameblog.fr 10/10
Arcade Sushi 10/10
US Gamer 10/10
Game Revolution 10/10
Gamesradar 10/10
Push Square 10/10
RPG Site 10/10
TheSixthAxis 10/10
God Is A Geek 10/10
Playstation Official Magazine UK 10/10
Vandal Online 9.8/10
IGN 9.7/10
GamesBeat 9.7/10
IGN Italia 9.7/10
Multiplayer.it 9.6/10
SpazioGames 9.5/10
Hobby Consolas 9.5/10
3DJuegos 9.5/10
Everyeye.it 9.5/10
IGN Spain 9.3/10
Game Informer 9.3/10
The Games Machine 9.2/10
GamePro Germany 9.2/10
4Players.de 9.1/10
EGM 9/10
GameGrin 9/10
M3 9/10
Polygon 9/10
Trusted Reviews 9/10
Gamespot 9/10
Stevivor 9/10
Destructoid 9/10
Eurogamer Italy 9/10
Hardcore Gamer 9/10
Metro GameCentral 9/10
The Jimquisition 8.5/10

截至目前、37家Metacritic媒體綜合評分為94分、均為正面評價
一玩落好難搵位停
btw上堂d問題幾難定我太廢
一玩落好難搵位停

如果你有連線,其實答課堂問題可以按pad, 就會show返其他player既選擇
點樣送禮物比女
係咪要約出街先?

好似平時咁,先找對象,如果唔係有升commu既劇情,通常對象會話去某個地方hea, 如果有禮物係身,會在那普通劇情完前會提你可以送禮物
新手想問下 咩叫修羅場

溝哂所有女啦

想玩修羅場

有無可攻略既女女列表

某人既姐姐同雙子唔可以外,所有女女都可以攻略
一玩落好難搵位停

如果你有連線,其實答課堂問題可以按pad, 就會show返其他player既選擇

原來有得出貓

諗返有同人圖係老師係廚房煮緊野,主角帶其他女女係閣樓升commu
一玩落好難搵位停

原來有得出貓

無記錯係有這功能但考試無得用,btw可以 上網睇攻略既
係咪唔係戀人就升唔到rank10
點樣先可以係人妖酒吧度打工
係咪唔係戀人就升唔到rank10

都升到
點樣先可以係人妖酒吧度打工

3 靈巧 + 3 體貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞