[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
痴撚線,借完碟之後幾日都係劇情,強姦哂我啲時間 唔想罰錢

我試過旅行之前借碟 結果一拖拖左差唔多成個月

其實唔會罰錢

第一次佢話放過你,第二次都冇罰錢,但未試第三次,個CD舖店員幾好人
新手一問,想問係咪通常係迷宮入面行到無晒hp/sp先行番出去

冇晒SP會出返去,但今集理論上得第一個迷宮係要咁做
第二個迷宮會強制彈你出去,中期個啲有醫生回SP飾品,後期系列親生仔用物攻打晒
請問支線任務有冇時限??
請問支線任務有冇時限??

冇,不過你唔打夠一定支線開唔到下個區域就接唔到再底層啲任務 我通常儲3-4個任去打
爆機好感動
等出DLC加強再補二週目白金啦
btw有冇人覺得個怪盜ch好撚on9
到最後明明100% 但轉個頭又50%
爆機好感動

今集白金易左好多
P4G個理世250我放棄左,得佢冇拎,今集個雙葉250 個獎杯爆機前就出左
屌啱啱發現自己同醫生告白失敗,重要save左,早知睇攻略啦
爆機好感動

今集白金易左好多
P4G個理世250我放棄左,得佢冇拎,今集個雙葉250 個獎杯爆機前就出左

上集無入隊無經驗 又無得切換
懶得搞 我都放棄左

叫你專一啊

叫你專一啊

我都係,想問之後再約有冇徥溝返
本身諗住玩兩周目
但係未打大佬已經70粒鐘
玩左十幾個鐘先岩岩完4月
隻game可以玩半年
玩左十幾個鐘先岩岩完4月
隻game可以玩半年

其實唔會 之後d時間過得好快 係456月劇情多d 因爲要推d角色出黎比時間你升coop
出到7788到其實就自由時間好多

我依家有時夜晚都唔知做乜好
新手一問,想問係咪通常係迷宮入面行到無晒hp/sp先行番出去

第二個迷宮會強制彈你出去,中期個啲有醫生回SP飾品,後期系列親生仔用物攻打晒

回魔飾物 係唔係 醫生7級先買到?

而家打緊 第三個去到第二個sfae house

隻隻都得番廿幾魔

隻隻都得番廿幾魔

5級買到 但7級半價

隻隻都得番廿幾魔

5級買到 但7級半價

咁我睇下頂唔頂到去 秘寶位

唔想出去再入黎浪費一日

原來仲有第二個迷宮 感覺第一個都要玩好耐,佢set成十幾日期限以為打到爆機

原來仲有第二個迷宮 感覺第一個都要玩好耐,佢set成十幾日期限以為打到爆機

玩左75個鐘 岩岩打完第四個迷宮

叫你專一啊

本身諗住玩兩周目

我又想撘單問下我送錯野係咪失敗左

玩左75個鐘 岩岩打完第四個迷宮

差唔多60個鐘,打完第二個迷宮,應該差唔多揾到第三關要打既人
想問下升雙子 COOP,我見啲攻略教係用啲低級 Persona 升上去,如果我去到中後期先開始搞呢個可以去邊搵返啲 Persona?今集啲迷宮過左又無得再返去
想問下升雙子 COOP,我見啲攻略教係用啲低級 Persona 升上去,如果我去到中後期先開始搞呢個可以去邊搵返啲 Persona?今集啲迷宮過左又無得再返去

合體下面圖鑑可以用錢買persona

合體下面圖鑑可以用錢買persona

印象迷宮 慢慢捉

叫你專一啊

本身諗住玩兩周目

我又想撘單問下我送錯野係咪失敗左

送錯野只係令好感度上少d/ 無變化,表白得同唔得係睇觸發劇情時有無選錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞