[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
愈玩愈覺得龍司又煩又on9,成日諗住出風頭

主角群啲性格同上代果批有啲相似,都係果幾個典型

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

應該對返千枝先啱
不過一樣,龍司都係最

p4g我最鐘意千枝,但係真係頂唔順龍司

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

應該對返千枝先啱
不過一樣,龍司都係最

龍屍 初初都冇咩 , 之後愈黎愈on9

已經頂唔順好少拎出黎打怪
有冇網有面具合體資料

已經搵到

些牙
有冇網有面具合體資料

已經搵到

些牙

http://spwiki.net/persona5/wikis/661.html
希望唔算係劇透
老老實實死左老豆點解仲好似冇咩野咁
反而擔心繼承...關花壇...
希望唔算係劇透

我覺得佢個角色又遲出場唔夠build up個人物.....
好common既乖乖千金女.....
最後睇到喊出黎......又型又感動.....
但一到14/2就笑出黎 我係唔應該亂溝女既.....
諗番起每次溝完一個都會講句「已經番唔到轉頭」好貼切
希望唔算係劇透

始終太多角色 但又想做到好自然咁慢慢出場
出到佢個陣隻game都玩到3分2
打咗咁多晚仲喺第二迷宮,決定劈炮打機
希望唔算係劇透

其實至少我覺得外國果段可以俾多少少機會佢.....
或者俾我地睇下佢同Mona初見面果陣係點

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

應該對返千枝先啱
不過一樣,龍司都係最

直入雪櫃
除左主線平時真係唔想見到佢

冇晒SP會出返去,但今集理論上得第一個迷宮係要咁做
第二個迷宮會強制彈你出去,中期個啲有醫生回SP飾品,後期系列親生仔用物攻打晒

原來仲有第二個迷宮 感覺第一個都要玩好耐,佢set成十幾日期限以為打到爆機

玩左75個鐘 岩岩打完第四個迷宮

差唔多60個鐘,打完第二個迷宮,應該差唔多揾到第三關要打既人

點解玩到咁耐? 我成日睇下書咩都無做就唔小心又過幾日。而家廿個鐘,過完第二個迷宮,好怕唔夠時間

可能玩hard 狂死 卡關掛 ,

琴日打第三個迷宮 係第二間safe house 出面死左

又要打番成粒鐘

但係60個鐘先過兩個迷宮真係耐左d
我55個鐘都打完快餐店

利伸 normal

我可能習慣慢慢玩hea住打,周圍同人講野
其中有d時間係玩到訓著左(訓係床打)
除左第一關卡關之外,第二關好順便搞掂,係第二關隻boss打左三四次
利申 hand , 無用dlc
希望唔算係劇透

其實至少我覺得外國果段可以俾多少少機會佢.....
或者俾我地睇下佢同Mona初見面果陣係點

佢個對波點白絲襪真是頂唔順

打左16個鐘先5月9日

打左16個鐘先5月9日

我都係差不多,之前係印象迷宮刷夠錢買一個大氣功貼再入第二迷宮

我前面先屌完龍司嚟
P4陽介好好多

應該對返千枝先啱
不過一樣,龍司都係最

直入雪櫃
除左主線平時真係唔想見到佢

打hard好難唔用佢

打左16個鐘先5月9日

我都係差不多,之前係印象迷宮刷夠錢買一個大氣功貼再入第二迷宮

巴打用咩面具有高混亂?

打左16個鐘先5月9日

巴打用咩面具有高混亂?

呢隻
其實我想問下隻game係幾時完?
我見1周目全MAX攻略係去到11月尾已經差不多MAX哂
12月好似係自由活動咁
但佢已經冇再寫1月有咩做,係唔係12月已經係最後?

不過我又見咩2月14日情人節會有事件發生
咁應該未咁快完架WO...
12月好似係自由活動咁

12月24完
之後就直接跳日子去睇event
12月好似係自由活動咁

12月24完
之後就直接跳日子去睇event

原來係咁
咁即係其實有成個月比人衝能力+coop...
唔係諗住剩係做女coop
但係班男⻆真係冇個掂
on99咁
你話有番d霸氣都話
唔係諗住剩係做女coop
但係班男⻆真係冇個掂
on99咁
你話有番d霸氣都話

我最早MAX係兩個男角
龍司同吉田
右介其實都正常d , 係聾屍on99 咁

btw 終於買左第二件 回sp 飾物

仲有十萬蚊淨

去開人先 定買埋回sp飾物先好?

要去打第4個迷宮了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞