[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
啱啱打完馬沙,道具化完吹號者拎個招女巫詛咒 打boss都仲係咁好用 加埋真招全體加防 真係hard都變easy
見有巴打話有特典 係先行先有

好似係有隻好勁既怪送比你 係咪伊邪咁上下 唔記得

係,第四代主角隻伊邪那岐 要買下載版先有

如果唔係就要俾21蚊買,第三代個隻都係21蚊

長知識了 唔怪得我無 我買實體
21蚊當支持下佢

主角合到源義經已經屈機到爆炸
好彩打奧村之前一二三美眉COOP有5LV比人圍都可以走佬
如果你地唔介意 上大陸女神異聞錄貼吧
會搵到好多有用既分配時間攻略同合成表

建議大家一周目玩自己探索好啲
當年玩p4唔覺意入咗BE嗰種感覺真係難以形容

今集好左,P4係伏人入BE咁 今集都幾難入BE
龍司係做野講野唔經大腦 但個角色性格都係堅強

例如比人打斷腳 都無話怕左老師 仲係照頂撞老師佢

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

暫時打完第三個BOSS 唔知之後有冇變

你玩到最後就知 真係有成長過,如果唔係最後就唔會做果d野
我想問同左一個係戀人關係就係咪無得其他人做戀人

可以瘋狂咁踏n船

21蚊當支持下佢

跟手再升到99力

比前隊友串 表面都無咩野 唔會喊苦喊忽 又會理解前隊友點解憎佢

三島個性格係軟弱wor 比人串又唔敢出聲 背後就話想拎人做目標

整遊戲個個都知佢地兩個唔得玩家歡心,後期兩個型位 好似突登做俾佢地咁

今集好左,P4係伏人入BE咁 今集都幾難入BE

我而家無時無刻都開幾個save
有咩冬瓜豆腐都唔駛重玩咁耐
樓上無啦啦講劇情既
好心就細字啦

整遊戲個個都知佢地兩個唔得玩家歡心,後期兩個型位 好似突登做俾佢地咁

我覺得唔得歡心其中一個原因係升coop個陣一定要吹捧附和佢兩個,無得屌佢地

我覺得唔得歡心其中一個原因係升coop個陣一定要吹捧附和佢兩個,無得屌佢地

龍司係on99柒下柒下
三島直情係日劇成日比人恰又唔出聲
暗地裏復仇又自以為正義既痴線佬
5月19,想請教各位,見到澀谷有藍色logo應該係coop提示,但搵唔到邊個係,可以點?

有機會只可以係短信度接,只係件事會發生係個個地方
5月19,想請教各位,見到澀谷有藍色logo應該係coop提示,但搵唔到邊個係,可以點?

你係個地鐵圖禁正方形掣就可以見到可以約邊個人物再去果到搵佢地出黎
如果你見到人物圖上有張卡片就代表可以約到 如果見到...... 就姐係唔得
戲透撚死全家 如要戲透/講戲情請細字
俾神棍呃完十萬唔忿氣,走去印象空間用混亂洗錢法印錢,而家發過豬頭,應該有排都唔使再問怪要錢
有無巴打個雙子任合成個隻佛勞洛斯其中一隻埃力格點樣合出黎呀
岩岩開始玩,之前都玩過 P4G,打算一周目至少主角能力全 MAX 先,請問係咪靠自己慢慢黎都得?駛唔駛跟攻略?
岩岩開始玩,之前都玩過 P4G,打算一周目至少主角能力全 MAX 先,請問係咪靠自己慢慢黎都得?駛唔駛跟攻略?

能力全max好易
咁多人打到咁後
我仲係四月尾
一日玩得一個鐘
幫杏起朵
見到cat girl 笑左
咁多人打到咁後
我仲係四月尾
一日玩得一個鐘
幫杏起朵
見到cat girl 笑左

第二關會仲好笑

21蚊當支持下佢

跟手再升到99力

昨日先開始玩 未去到咁深入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞