[PS4] 女神異聞錄5中文版討論區

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
美術風格好潮,以為P4已經潮到出水,點知P5仲潮,不枉我等到中文版出先買

今集美術真係要比滿分
可惜音樂方便差左

音樂冇一集比得上P3

今集好似話要提攜新人所以唔係目黑將司負責哂全部音樂

我覺得P4平田志穗子把聲幾正
開始想打死隻仆街貓
成日逼人訓教
我租啲dvd過期啦屌

dvd過期話就話要罰錢,但其實遲幾多日還都唔洗俾

即係死都唔還

太多野想做太小時間用
岩岩開班目線
仲有好多野想做
但日日run劇情

考試期間冇得走
未玩過想玩
難度有冇咩大影響
本身個人鐘意刷野玩呢隻GAME有冇問題?
未玩過想玩
難度有冇咩大影響
本身個人鐘意刷野玩呢隻GAME有冇問題?

冇 放心買 玩落唔會淨係鍾意刷野
我打完老師後無聊睇返攻略發現我落後好多
我花左太多日去打迷宮,搞到好多野都冇得做...好似好多能力都冇加到咁
(我係差不多最後個幾日先打完)

睇返攻略,人地係2,3日就打完迷宮...到底係點做到
其實怪洗唔洗打? 建唔建議hp自動回覆?
如果唔係根本冇可能2,3日就打得完...

洗唔洗重玩定其實冇問題?
我花左太多日去打迷宮,搞到好多野都冇得做...好似好多能力都冇加到咁

一般一日有日頭夜晚兩個時間點俾你活動,一入迷宮就冇曬兩個所以一入就一定要推到儘唔好出出入入,
前期狂衝死神coop女醫生到rank 5貼貼大氣功每回合回sp,俾貓貼咗就可以無限回血
美術風格好潮,以為P4已經潮到出水,點知P5仲潮,不枉我等到中文版出先買

今集美術真係要比滿分
可惜音樂方便差左

音樂冇一集比得上P3

今集好似話要提攜新人所以唔係目黑將司負責哂全部音樂

我覺得P4平田志穗子把聲幾正

我都好鍾意P4 既bgm, 好悠閒
荃灣邊到有400樓下

有荃豐藍店
heartbeat heartbeat

迷宮一定係一野推到盡 就算降難度都要
我都係4月28先完左第一個迷宮
但唔想重玩
一周目就咁試下唔跟攻略自己推
想問下 ps store 免費down個個回復藥邊到拎?
想問下 ps store 免費down個個回復藥邊到拎?

無野了
但唔想重玩

rpg就係要靠自己攻略第一周目先有意思
見日版好多dlc杉down
中文版有冇
但唔想重玩

rpg就係要靠自己攻略第一周目先有意思

1周目隨便玩就係
BOSS戰首WILL POWER真係好燃 打到手制冇電聽緊堆OST

請問完全無玩過無睇過女神異聞錄系列
但鐘意RPG,玩唔玩得過?

不玩不是人啦

絕對抵玩
我都完全沒玩過
好有細個打日系rpg既味道
想問下個dlc係得主題同ost?咁個avater set係咩?

絕對抵玩
我都完全沒玩過
好有細個打日系rpg既味道

就咁話啦
想問下個dlc係得主題同ost?咁個avater set係咩?

ps帳號個icon
其實個pack完全唔關GAME入面事,唔買都無所謂
利申:買左 當支持下,D主題幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞