【連登 商業電台 光明頂 討論區(十二)】

5001 回覆
55 Like 5 Dislike
+1
屌你,你有冇聽,開頭都得,越講越過份喎,唔識收就唔好抽水,好易抽到火水
藍屍19才子罷聽
商台成日攪3rd party 收音apps,又唔知自己個apps 幾咁雞
始終想要一個簡單, 快捷, ui 清楚既apps 去聽收音機
唔好成日做埋d 小動作

只係想搵個界面統一, 容易收聽, 方便轉台既apps
統一香港既收音機/網台
其實對資訊流通幫助好大, 希望商台開放api
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.likelylabs.hkradio&hl=zh_HK

https://apps.apple.com/hk/app/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%94%B6%E9%9F%B3%E6%A9%9F-hk-radio-for-hong-kong/id1248884143
好用, 可惜再聽唔到商台
個個老一輩就不斷俾藉口自己唔出
結果咪搞到得啲中小學生上前線囉
連登有好多叫人出既人自己本身都冇出 難為班中學生聽左班友尻UP出去比人拉
咁你地又想人出 自己又會唔會出啊
連登好多極端鍵盤勇武係咁叫升級你9up帶風向都算,但班前線係有機會照跟,然後俾人打俾人拉嘅又唔係佢地
和理非唔夠膽做勇武
既然俾唔到任何新idea不如講返英國脫歐美國左膠歐洲難民算啦

唔需要貼地又任你抽水
認真 想聽下美國 不過19好似冇做功課
今晚實會笑nba上海啦
仲有咩可以講
一停就被清算
19講咗兩次岑敖雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞