【連登 商業電台 光明頂 討論區(十二)】

5001 回覆
55 Like 5 Dislike
只係覺得藍太柒
唔想話自己藍
中立撚99.9999999999%係藍
「拿,我就中立既,不過呢班死暴徒______」
日日來查牌嘛
講上年紀嘅人 倪匡 毓民貼地好多
屌條友講d 野完全無logic, 淨係不停9up 叫你揾體制內辦法, 我屌你咩不如講埋打1823 丫笨, 依家就係個體制有問題呀, 你向個體制投訴個體制, 係咪有病呀
19 你咪講 北角嗰啲肯定有人想搞
係差個機會
有冇人知呢個黃生係咩餐廳老闆?
佢間鋪好多曱甴,要報食環。
冇野了,垃圾中立撚,前面就係到讚示威者有學識禮貌,尾段就叫你告黑警報廉記
就係有 d 偽中立藍屍咁 on9 ....
呢d世界仔講野係咁
邊邊都唔想得罪
娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 隆重登場
以優質歐陸菜,平民價作為賣點的娜多歐陸餐廳 (La Dolce)) 第三分店,將於沙田置富第一城隆重開幕。....娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 業務總監黃謙先生
開幕當日,可謂車水馬龍,賓客如雲,眾股東暨嘉賓長江實業(集團)有限公司代表、香港第一才子陶傑先生、移民權威關景鴻先生、金牌司儀鄧梓峰先生、沙田區議員梁家輝議員及沙田區議員/沙田第一城業主委員會主席黃嘉榮議員等出席開幕禮。

梁家輝,新民黨[1] 及公民力量[2]成員,現任香港新界沙田區區議員
黃嘉榮,MH,新民黨成員 [1],獲新界社團聯會及公民力量支持,現任香港新界沙田區區議員。
黃生好垃圾,19搵啲咁嘅人上光明頂
娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 隆重登場
以優質歐陸菜,平民價作為賣點的娜多歐陸餐廳 (La Dolce)) 第三分店,將於沙田置富第一城隆重開幕。。。。娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 業務總監黃謙先生
大灣區米芝蓮
仲要主力做自由行
間野可以落list
要續牌穩陣冇計…
咁不如收聲
兩邊既人都會屌柒佢
係得佢自己以為可以買兩邊囉
藍唔會幫襯佢,黃就
黃謙仲想去大灣區發展
哎呀 唔係為啲咁嘅利益主義者激氣啦

依啲擺明 係體制中既受益者 又只係識睇錢
乜撚野共孽呀大佬, 唔係831點會有佔中呀? 又點會有以後魚蛋革命呀? 天琪要入去受佢又作過乜野孽呀? 直到今日新一代香港人讀多o左書知道要反抗唔認命, 咁叫孽? 屌你啦.
英國做到日不落因為食fish and chips
黃生啲餐廳過左今晚會唔會俾人標做藍,希望佢唔好嬲陶生同鮑sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞