【連登 商業電台 光明頂 討論區(十二)】

5001 回覆
55 Like 5 Dislike
政治潔癖

好嘔心
鮑生唔好放過佢,屌打偽中立好睇過插蠢藍絲
都講左,四食方飯,商業角度冇立場,個人有立場
黃就一定有生意,之後就開波屌政府,去到講警察就收皮
俾人發現咪一樣仆街
有咩好扮
出左名牆頭草咪仲衰
真係扮唔到
講多兩句就露底
發現講野偏黃左即刻企返中間d
我會歸納做淺藍
嘉賓如實反映驚警察多過驚政府
真正沉默大多數
就係見風使舵
係咪前幾集又得罪人呀
條友6間舖咩名我覺得有雖要宣傳下
6成定6%呀 ? 暴利咪扮wo
Side氣啦叫近藍屎行動
非禮抽水班垃圾就識,講到出錢佢地咪不了
娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 隆重登場
以優質歐陸菜,平民價作為賣點的娜多歐陸餐廳 (La Dolce)) 第三分店,將於沙田置富第一城隆重開幕。....娜多歐陸餐廳 (La Dolce) 業務總監黃謙先生
所以咪話香港人太天真囉,咩野係深淺,
藍就藍,黃就黃。
700萬人點都要食, 只係模式唔同.

乜搞D咁既野
陶生個樣
屋企附近先有間幾個月前執咗
其實身邊有唔少中產藍屍都係呢類扮中立....
一大堆道理但全部道理都有盲點, 永遠睇唔到有咩錯..
好似簡單如支持/罷食黃藍食肆運動, 藍舖無生意, 只睇到咁樣係 "打壓" , 咁樣係撕裂社會, 但永遠避開扮睇唔到邊個先至有權力去打壓, 邊個造成緊社會撕裂, 邊個先至文革式因立場唔同去炒人, 去篤灰朋友同事..
19個樣
都幾搞笑
人地想食邊間係人地既自由
打乜撚野壓
你去旅行搭日航唔搭國泰,就係打壓國泰?
開幕當日,可謂車水馬龍,賓客如雲,眾股東暨嘉賓長江實業(集團)有限公司代表、香港第一才子陶傑先生、移民權威關景鴻先生、金牌司儀鄧梓峰先生、沙田區議員梁家輝議員及沙田區議員/沙田第一城業主委員會主席黃嘉榮議員等出席開幕禮。

梁家輝,新民黨[1] 及公民力量[2]成員,現任香港新界沙田區區議員
黃嘉榮,MH,新民黨成員 [1],獲新界社團聯會及公民力量支持,現任香港新界沙田區區議員。

可以擺食
屌 係良知問題呀死藍絲
屌,點解叫打壓,我去幫陳邊間都唔得
嗯~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞