【連登 商業電台 光明頂 討論區(十二)】

5001 回覆
55 Like 5 Dislike
即係退,退去咩位置先?
估唔到佢地咁唔貼地
林鄭世火哂民望就得?你都識講佢係condom la
19真係要落場食返幾個tg
再同黑警交流一下先知而家咩事
區議會
佢講係勇武停一排,唔代表係場運動停,勇武停和理非都仲可以有好多野做
一停政府就會大搜捕起訴,咁勇武點會停,根本不歸路,所以超人先話網開一面
再升級要燒到去關係法同貿易戰先得
我記得有集

陶生好有火 講起67暴動 燒死左商台主持

之後佢話要落現場 做直播光明頂

希望佢可以
19好想我地讓步 但都知無大台係做唔到
其實停唔停都大搜捕緊
無大台又點好似韓戰咁停火
你地開台班友又真正為抗爭者做過啲乜?
有無出聲連結你地識既有錢階級去爭取真普選?
乜都無做除左講又有意義?
你地講無大台同有鬼煽動係收唔到科我都知呀
我依家話你知要有真普選先有轉機你會唔會出盡力為市民同抗爭者爭取?
陶傑問左個問題 我一直都有問

如果popo 派大量臥底 扮示威者入你地數 再靠media 散播
你地點防止?
所以呢個局勢係政府造成
要停冇問題
政府公信力 同 合法化係0都係真
問題在於 依家冇獨立調查委員會 約束 警暴先係問題
中間派都知政府更應該讓 好衰唔衰習維尼就要面要威信實唔讓
唔係囉, 你去聽吓佢接受其他網台訪問
早幾日先聽到佢上美國之音定係自由亞洲講國語同一班中國海外反共文人吹水同屌共產黨, 一樣好黃絲
佢呢個人係一個學名叫做Strong empath既人種
可以完全代入對方去諗野, 佢可以扮演任何角色
陶傑做人好圓滑
係因為平時有衝突draw哂attention啫
一直都有keep住清算拉人
呢個都係我一直諗o既問題, 依家成件事去o左私怨大過目的, 晚晚都係圍住差佬, 港鐵同親中舖頭問題轉.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞