【連登 商業電台 光明頂 討論區(十二)】

5001 回覆
55 Like 5 Dislike
係wo,習帝冇提愛國愛港,
不過黨媒係咁吹
都唔知點解讀
有睇新聞wo Citibank條友
工亂會係元祖菠蘿師
邊個可以做小平 再續中共四十年光陰
永遠要聽佢冇講個啲嘢
蠢蠢欲動
民兵
香港八路軍
咁會更加難打
元朗白衫果班係何妖子弟兵黎,湘軍點會借兵比准軍
係咁踩工聯會驚唔驚出事好踩界
直接一網打盡
香港軍閥 但佢找唔到數 被人搞兩老墳墓
工聯會吹大雞
重金之下必有勇夫 睇下佢有幾多LO
何妖算老幾 佢係娟姐面前跪係到奶閪都冇資格
都講佢無水 團結GAY金都割佢
叫佢跪就跪 奶就奶 唔聽話就一個波蘿入佢SEAFOOD
抽左幾多次佢屌老母
所以19尋晚做散水L戴定個頭盔先
工聯會點會係刷鞋仔,民建聯先係。
今次真係搶權行動
陶傑一日到黑屌泛民廢又軟弱又唔團結
後生就係知泛民呢種病
所以絕不退後
然後你就出於好意叫學生收隊 咩飛蛾撲火
你必需要覺醒 現在係街上嘅後生仔已經唔係示下威講完訴求就翻屋企訓覺果一代 要有結果 唔會同政權鬥長命 因為暴力雖然不能解決所有問題 但係2019 香港黎講 暴力暫時已解決咗大部份問題 條例 經濟 攬炒 connect 世界甚至我相信荃灣北角無再出黎打人不只因為北京無再動員 而係清楚知道依家後生會燒死佢地 所有都係暴力贏番黎

香港所謂才子黎講 唔計做生意 以學識揾食最吃得開就係你 報紙雜誌電視通通都係你代言嘅各種垃圾產品 睇番你啲朋友 例如上次果條偽中立餐廳老闆傻西 反映出你收入同人際關係綁住咗你把口 思維亦無可避免脫撚哂節
廢話咗全個星期 抽777水 西方國家文明 抽咗幾個月 依家仲要幫中共維穩 小
全個星期光明頂就同段校長同警察個deal 一樣離地
叫班學生退離吐露港換警察走
咁班學生點解要守住條橋 就係因為要掟野落馬路! 就係要呢條橋! 唔岩channel
重温返09年光頭頂, 天價樓盤, 骨灰洒海, 真係個政府迫到d人,生冇立足, 死冇葬身, 做就今次大反擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞