有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有無sf既sport science?
利申:岩岩in完
其實係咪無人報pe 好似無見人提過

我報左不過體能得 d,一下引體上升都做唔到 23號in ,希望唔好睇體能咁睇得咁重要

請問巴打成績如何??

好似睇成績多d

cgpa3.7/4.00另外一邊人又話睇體能重d

巴打讀書好勁 我sem 1 3.1only

引體練下就得 加油巴打

後日in冇時間了,體能得d range

平時無做運動?
其實係咪無人報pe 好似無見人提過

我報左不過體能得 d,一下引體上升都做唔到 23號in ,希望唔好睇體能咁睇得咁重要

請問巴打成績如何??

好似睇成績多d

cgpa3.7/4.00另外一邊人又話睇體能重d

巴打讀書好勁 我sem 1 3.1only

引體練下就得 加油巴打

後日in冇時間了,體能得d range

平時無做運動?

讀左asso就少左好多,不過就係一直都做唔到引體
edu有冇話收親生仔多?
請問如果status由selected for interview轉左做submitted,但有一段時間都冇轉做有offer,咁係咩意思

利申:year 1 ,GPA>3.8/4.00
報中文教育,但放左喺2nd choice,已有1st choice offer,但未accept/decline

問department好啲 召喚巴絲打解答你
Applicants who have obtained Grade D or above in HKCEE; or Level 3 or above in HKDSE Physical Education examination will be exempted from taking the physical fitness test.
之前睇漏原來dse pe有3 edu pe interview 唔洗做physical test,突然間覺得人生有翻希望

edu有冇話收親生仔多?

我問過其他科,有啲真係會親生仔要求低啲,但係收唔收得多就唔清楚
我只知edu pe asso唔算多人
我會放edu psy 咁多位巴終接實啦
知唔知邊到有得睇每科收幾多人?
Applicants who have obtained Grade D or above in HKCEE; or Level 3 or above in HKDSE Physical Education examination will be exempted from taking the physical fitness test.
之前睇漏原來dse pe有3 edu pe interview 唔洗做physical test,突然間覺得人生有翻希望

巴打PE有3以上?
我會放edu psy 咁多位巴終接實啦

你係咪讀psycho asso? 見佢只收psycho asso學生

Click過好多次個網站都唔見佢有寫得好明
你有冇報埋SF嘅sports啊

巴打PE有3以上?

有照不過打唔打電話去問清楚?

Click過好多次個網站都唔見佢有寫得好明
你有冇報埋SF嘅sports啊

冇,只報左依科同bu
in左3月8 Music in Education未有回音
上網睇個status由
Selected for interview --> Submitted

我仲係Selected for interview
唔知係咪英文太差

身邊有朋友都有報哩科,都未聽見佢有消息
再等下先啦巴打 祝你好運

多謝巴打
好驚.....佢in之前話我入左 入學scholarship select list....唔知有冇幫助
好緊張

我scholarship都無 interview果part炒左 其實就無乜問題

希望大家都有offer
到時相認下

我都求有health education既巴絲打可以同我相認

我有 health education既offer,個留位費有8000幾蚊,依家重諗緊點好
in左3月8 Music in Education未有回音
上網睇個status由
Selected for interview --> Submitted

以我所知,如果你有offer有,有啲科如果收你係會直接寄Offer Letter去你屋企
有啲都會E-mail提你已有Offer,將會寄信畀你
定時定候check下屋企個郵箱啦祝你好運

我都有聽人講會寄offer信 btw 唔該

唔使客氣 願Offer神上左你身

多謝你既祝福岩岩收到個condtional offer 好感動
btw, 好似無寫到要有咩條件 我今年asso year1上返大學 year1 就算有offer 係咪一定要達到DSE 33222?

恭喜巴打 佢係email你定寄信?

我仲係Selected for interview
唔知係咪英文太差

多謝巴打
好驚.....佢in之前話我入左 入學scholarship select list....唔知有冇幫助
好緊張

我scholarship都無 interview果part炒左 其實就無乜問題

希望大家都有offer
到時相認下

我都求有health education既巴絲打可以同我相認

我有 health education既offer,個留位費有8000幾蚊,依家重諗緊點好

Hi絲打 終於多一個可能做到同學嘅絲
好貴啊,我都諗緊其實

巴打PE有3以上?

有照不過打唔打電話去問清楚?

實要official答案啦

絲打今日定琴日in架

多謝巴打
好緊張

希望大家都有offer
到時相認下

好貴啊,我都諗緊其實

+1,我conditional offer
我都諗緊留位費點 4月頭要決定好難 希望其他nursing programme收我啦 仲等緊東華 ou offer

多謝巴打
好緊張

希望大家都有offer
到時相認下

好貴啊,我都諗緊其實

我都諗緊留位費點 4月頭要決定好難 希望其他nursing programme收我啦 仲等緊東華 ou offer

巴定絲?加埋我同你,喺依個po應該有4個有offer

希望大家都有offer
到時相認下

好貴啊,我都諗緊其實

希望大家都有offer
到時相認下

好貴啊,我都諗緊其實

8千幾真係好貴

希望大家都有offer
到時相認下

好貴啊,我都諗緊其實

巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞