有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
我VA 轉左 Status Selected for interview---> submitted
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

敢問係 五年 定係 四年嗰個

兩個都係
我VA 轉左 Status Selected for interview---> submitted
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

2個offer?
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜

咁就代表入左咩?
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

2個offer?

其實係同一個programme,但其中一個有埋教育學位...但真係兩個都係submitted...
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜

咁就代表入左咩?

睇前人係 submitted 就有offer
我乜柒都無仲係selected to interview
只能呃下自己淨in cac 會遲啲出
有無淨CAC人屌醒我
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜

咁就代表入左咩?

有無淨CAC人屌醒我

Cac(music)
出左offer la,一個禮拜前收到
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜

咁就代表入左咩?

有無淨CAC人屌醒我

Cac(music)

thx 巴
有冇人GES 有轉status?
兩個星期有多啦
轉左submitted 即係點
我有2科都轉左 但未有offer

同問,由select for interview 變左做submitted
ied 嘅 sf 同 ugc 除左錢仲有咩分別

男仔Reg hall難

同問,由select for interview 變左做submitted

同問
ied 嘅 sf 同 ugc 除左錢仲有咩分別

男仔Reg hall難

點解咁講

同問

邊兩科 係咪GES?

同問

你地幾時in?
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

相認,果日體能係咪第四組

你讀邊間

LU
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

兩個都係

恭喜

咁就代表入左咩?

有無淨CAC人屌醒我

Cac(music)

我係CAC (VA)
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

你讀邊間

LU

游水??
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

你讀邊間

LU

游水??

體能3A1B
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

你讀邊間

LU

游水??

體能3A1B

跆拳道定柔道 係咪
開左 NONJU EDUHK TG GROUP,
即管入黎 專人為你解答
https://t.me/joinchat/AAAAAAylLFOqXoGVCBt28g

唔好沉,歡迎大家入黎
兩個星期有多啦

想問你個status係咩
點解我in完 仲係interview information
兩個星期有多啦

想問你個status係咩
點解我in完 仲係interview information

屌自膠
仲係selected for interview
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞