有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
出左PE offer未

巴打有嘅話通知聲
有冇人有Special education offer

有,已經出左
利申:不是我

等LSE yr 1 n手飯

我都報lse同gcs 已經預左得yr1
有sports science offer未?

gcs我都有報 但都係lse興趣大d 仲要in gcs個日病左。。。
你lse係幾時in? 有無收到offer

gcs我都有報 但都係lse興趣大d 仲要in gcs個日病左。。。

Lse依家都無比interview Gcs in完一個月都未有消息係咪收得皮
想問下ges到依家都未有interview係咪收得皮?

上星期派左喇
想問下ges到依家都未有interview係咪收得皮?

應該係出咗first round offer 先
人地唔要嘅 咪再比你
簡單講姐係N手飯
話時話點解GES轉咗做submitted 仲未派offer嘅?
照前人經驗黎講 轉咗submitted 應該就係有offer
但今日等咗成日 咩都未有
係咪撚化我
轉咗status 嘅巴絲 你地點?

Lse依家都無比interview Gcs in完一個月都未有消息係咪收得皮

應該要等食n手飯
CAC(VA)未轉....
咩offer都無渣手.....
swt派左offer未
話時話點解GES轉咗做submitted 仲未派offer嘅?
照前人經驗黎講 轉咗submitted 應該就係有offer
但今日等咗成日 咩都未有
係咪撚化我
轉咗status 嘅巴絲 你地點?

巴打唔洗咁緊張 等多幾日先啦

無 offer 好唔安心 唔好意思
見其他科一轉 submitted 第日就有

2科都係3月頭in 2科都未有offer
今日派pe offer未?
轉submitted 嘅第三日
今日派pe offer未?

pe
岩岩收到電話補加document sem3衰左兩科 好不安

上星期派左喇

知唔知派晒未
Pe成2個星期都未出offer嘅
比個gcs offer我啦
Pe成2個星期都未出offer嘅

會唔會已經出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞