有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
我想問報Langauge Studies English Major
Gpa>3.4係咪會冇offer

>定< 3.4

應該係指高過3.4

大過3.4唔係更加應該有offer咩
拜offer神
求offer神快d比 health education offer我
唔洗心掛掛

我都等緊呀 你幾時報?!gpa幾多

我好似3月中報,依家cgpa2.94
希望入到啦

打過去問 6/7月先再派offer

下,唔L係掛,咁樣搞到我好驚嫁喎
收到double degree同 secondary english offer 感謝offer god #adore

Congrats! 請問咩gpa咩cc?

我一樣
Cccu
Cg3
俾你參

恭喜你呀! 希望我都可以收到啦

加油

加油啊!
我想問報Langauge Studies English Major

>定< 3.4

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer
嗰日in嗰組人入面得我冇

>定< 3.4

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer

好多?

>定< 3.4

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer

好多?

其實我個日in個科係chinese major
唔知點解english會出埋offer比我

>定< 3.4

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer

好多?

你係咪報曬中 英 兩個major ?

>定< 3.4

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer

好多?

係呀 但兩科同一個時間in
我個日入房佢講話呢個interview係for chinese major
但之後英文都有出比我

應該係指高過3.4

好多人都收哂offer

好多?

我個日入房佢講話呢個interview係for chinese major
但之後英文都有出比我

L
我都有報曬兩個 major。 我諗其實應該係for曬 兩個major 。我想問一問個interview 形式巴打你係咪都係讀普通話文章 中文自我介紹 英文討論?

好多人都收哂offer

好多?

但之後英文都有出比我

L
我都有報曬兩個 major。 我諗其實應該係for曬 兩個major 。我想問一問個interview 形式巴打你係咪都係讀普通話文章 中文自我介紹 英文討論?

好似係 入房之後幾句自我介紹 然後6分鐘討論
再去讀普通話

好多人都收哂offer

好多?

但之後英文都有出比我

L

再去讀普通話

sorry 絲打 我係先讀普通話 之後去第二度自我介紹 再討論

好多?

但之後英文都有出比我

L

再去讀普通話

sorry 絲打 我係先讀普通話 之後去第二度自我介紹 再討論

我想問一問係咪應該有第二輪 offer 派 如果有 希望收到 或者有n 手飯食

但之後英文都有出比我

L

再去讀普通話

我想問一問係咪應該有第二輪 offer 派 如果有 希望收到 或者有n 手飯食

應該會有啦我諗
因為好多人會放返出黎

但之後英文都有出比我

L

再去讀普通話

應該會有啦我諗
因為好多人會放返出黎

表示放咗英文major

前排應該都會有同我一樣Reject左
我諗好快到你地架啦
前面有巴打話GPA過2.5就ok,畀你參考

thank you 巴絲, 希望收到先啦 攬住先都好, 但知唔知係咪會出反教院證書同埋係咪係大埔上堂?!
甘你reject 完 有其offer?!

唔洗客氣,我都希望你收到啊!
係啊,大埔上堂,教院證書,係學費貴左D姐
我有其他offer喇,所以狠心唔要了

我見其他self f都係差唔多甘貴
你有咩offer呀

其實真係係SF都預左畀人劏咖喇
我係收到BU既top-up啊

我都有收到其他offer,Reject左Health Education

你gpa幾多呀

讀lse 唔教書得唔得
btw,教大soci dept 好似唔差
聽師兄講一人可以拎一皮去exchange
每日一拜gcs
讀lse 唔教書得唔得

讀BEd LS都無教席,LSE大部分都係做普通工,

有野做咪得,好過連份工都冇
我都冇諗著教書,dse ls 得5廢時誤人子弟啦
人地三大都搵唔到啦,何來我地呢d 垃圾asso仔
請問有冇人幼教5年degree轉左status做submitted?我Hd同degree都有in,但只係HD轉左…… 唔知係degree遲放定點

星期二啱啱收到5年個個offer啦 我都驚左好耐冇書讀 絲打加油啊
讀lse 唔教書得唔得

讀BEd LS都無教席,LSE大部分都係做普通工,

有野做咪得,好過連份工都冇
我都冇諗著教書,dse ls 得5廢時誤人子弟啦
人地三大都搵唔到啦,何來我地呢d 垃圾asso仔

其實讀依科都可以好多出路既
請問有冇人幼教5年degree轉左status做submitted?我Hd同degree都有in,但只係HD轉左…… 唔知係degree遲放定點

星期二啱啱收到5年個個offer啦 我都驚左好耐冇書讀 絲打加油啊

恭喜巴打
拜offer神快d比offer我啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞