有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike

我識兩個都轉左
我自己都有報 但我冇轉到啊

我都轉左做submitted
希望快d出offer

有冇人知 Chinese major都轉咗?唔該

我chinese english都轉左

請問你係咪兩個都有報 同埋中 英 major 係 同一個 interview?

好似係

請問你中英係咪都係琴日轉status?

好似係

介唔介意講下你gpa幾多?

請問你係咪兩個都有報 同埋中 英 major 係 同一個 interview?

好似係

好似係

好低 <3.2
pe出左未

出咗

你有?
跪求edu 俾個pe offer,

我都想 但岩岩條友又話出左

經過bu 嘅打擊,我預左冇

完了

完了

pe真係好難入
報左GES 3個月都未有消息
依加收左其它offer 上system睇都係submitted
EDU

咩offer

PolyU A&F
GES
有冇人late application for bed science????
收到大中華yr3 offer
如果同lse比邊科好啲

師兄gpa幾多
有冇人late application for bed science????

呢科一早派晒offer
收到大中華yr3 offer
如果同lse比邊科好啲

兩科其實都差唔多,不過lse就多女好多。
同埋感覺上lse畢業之後去報pgde係有優勢過gcs

完了

pe真係好難入

Yes,pe除非你出邊有玩區/港隊,又或者拎過大型比賽既獎...

呢科一早派晒offer

Late application wor....
我諗有人放offer掛
有無巴絲打知道language studies派左offer未?
29號in完到宜家個status都無轉過

同問 但我轉翻status 做submitted
有無巴絲打知道language studies派左offer未?

請問你係幾時轉?

請問你係幾時轉?

我今個星期一先睇就轉左
我29號in
Ges 不見不散

好似係

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉
Ges 不見不散

巴打好撚癲
日日都見到你係到跪求ges
Ges 不見不散

巴打好撚癲
日日都見到你係到跪求ges

零 offer 驚無書讀
叫下春順便推下個 post
我想問係咪網上accept左offer交埋錢 個status會轉返做submitted?

好似係

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

in咁多人就知佢唔睇啦
想知轉左既係eng major定係中文major
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞