有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
我想問係咪網上accept左offer交埋錢 個status會轉返做submitted?

會變做offer accepted

好似係

請問你中英係咪都係琴日轉status?

好似係

介唔介意講下你gpa幾多?

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

in咁多人就知佢唔睇啦
想知轉左既係eng major定係中文major

我中英都轉左
我想問係咪網上accept左offer交埋錢 個status會轉返做submitted?

會變做offer accepted

頂我冇upload張收據fk

請問你係咪兩個都有報 同埋中 英 major 係 同一個 interview?

好似係

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

係咪對手太勁所以唔收我 我都係想轉個status姐

好似係

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

in咁多人就知佢唔睇啦
想知轉左既係eng major定係中文major

我中英都轉左

你分兩日in定點 中英唔係同一日in咩

好似係

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

其實我覺得轉做submitted唔一定真係有offer
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer
有冇收到此offer的巴絲打?入來相認

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

好似係

好低 <3.2

我覺得佢唔係太睇gpa
我3.5 但仲未轉

其實我覺得轉做submitted唔一定真係有offer

但係唔轉好似連機會都無
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

甘你咩成績架?!
Ges 終於出offer!

thanks offer god
終於唔洗mon 住個post
喊出黎
submitted 是真的
但轉完 我足足等咗一個星期有多

同學

巴打 出咗對你都無意思啦

同學

你唔係唸住棄poly吓話

同學

認錯人啦你
有ges既各位係咪有in過?

利伸冇in,長期submitted

係啊in過

同學

認錯人啦你

係咩 sor
太開心啦

係啊in過

in 過 太hea到仆街
第一次係好似雜物房嘅地方in

同學

認錯人啦你

係咩 sor
太開心啦

我黎 no GES offer
我想問conditional offer 係邊到睇
我搵唔到

同學

認錯人啦你

係咩 sor
太開心啦

我黎 no GES offer

走啦 poly offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞