有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有冇GES/通識嘅可以講下自己咩GPA入

幫你手召喚

有無人知GES出左offer未或者幾時會出offer 麻煩曬

幫你手召喚

有無人知GES出左offer未或者幾時會出offer 麻煩曬

我都想知
有冇巴打有中教消息

已經出了

我仲未有消息 點算

仲係selected for interview
有冇巴打有中教消息

已經出了

我仲未有消息 點算

咁可能要等N手
GCS 仲未有
有冇巴打有中教消息

已經出了

我仲未有消息 點算

咁可能要等N手

sem 1 gpa3.9都冇
GCS 仲未有

何必執著SELF 飯呢

我environmental 乜撚嘢仲未得in
我個分應該得sf 唔想投靠恒大 加上乞食科…
收到sf lse offet
下星期in埋幼教同語研

有通識offer 但gpa好低
下星期in埋幼教同語研

8000大元,THX

5000姐 有其他edu u ugc仲可以通用
下星期in埋幼教同語研

8000大元,THX

我以前都有收過 lse ,2年前都收我 8000,屌

其實LSE好唔好
下星期in埋幼教同語研

8000大元,THX

我以前都有收過 lse ,2年前都收我 8000,屌

其實LSE好唔好

真心想我講定要我幫教大 亞洲排第 2 ,全球排13 去講
(讀緊既人會明白我講咩

想聽真心話 見好多人都收到好似好公廁咁

Yr3?
GCS 仲未有

何必執著SELF 飯呢

我environmental 乜撚嘢仲未得in
我個分應該得sf 唔想投靠恒大 加上乞食科…

教大既社會中,SELF飯係俾人暗地岐視啦,你如果堅持要讀要有心理準備喔

岐視呢啲 書咪又係咁讀
self 飯也好 UGC 也好 搵到自己啱嘅咪得囉
咁岀到嚟社會 呢啲問題日日都要面對
唔通避咩

Yr3?

係呀 不過我估我唔會讀 用黎包住底先
因為要入既話當年dse個分都夠入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞