有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike

我cgpa 3.52都冇psy offer 等N手飯

你in得好差?
好多人3.3,4左右都有offer
不過你3.5仲有大把選擇la

可能佢ASSO 學院非 space,hkcc ,cccu 呢

咁絲打或巴打
有冇前人3.25等到psy n手飯?

有 ,不過 psy 都收得緊,尤其英文能力睇重

問題係垃圾speed催交錢...
我驚唔交錢到時0 offer 樹仁又唔收就仆街...

你 3.5 理論上,如三大 asso 問題不大架啵,
你interview好差?有無其他in你

3.5係第二個巴打
我垃圾黎得3.25...除左edu psy仲報左lingu psy 因為想讀番psy 但其他如city果d都唔夠分入...

可能佢ASSO 學院非 space,hkcc ,cccu 呢

咁絲打或巴打
有冇前人3.25等到psy n手飯?

有 ,不過 psy 都收得緊,尤其英文能力睇重

3.5係第二個巴打
我垃圾黎得3.25...除左edu psy仲報左lingu psy 因為想讀番psy 但其他如city果d都唔夠分入...

你本身咩 CC,
3.25就未必穩,不過可以一戰
non jupas 最緊要唔好慳錢,報名費姐
真係有 offer, 就小心諗有無多錢去買安心 定博
我建議你用 bucie 既 psy黎做 buffer
呢科bucie係sf黎講有實力

我讀space,我估應該系interview in得比較差😭,再加上本身中英都2左,ielts考左2次都得5.5,所以系米就算cgpa有3.5都冇機?
但bucie pay差唔多成10萬1年
那有錢..

3.5係第二個巴打

你本身咩 CC,
3.25就未必穩,不過可以一戰
non jupas 最緊要唔好慳錢,報名費姐
真係有 offer, 就小心諗有無多錢去買安心 定博
我建議你用 bucie 既 psy黎做 buffer
呢科bucie係sf黎講有實力

我讀space,我估應該系interview in得比較差😭,再加上本身中英都2左,ielts考左2次都得5.5,所以系米就算cgpa有3.5都冇機?

psycho program對英文要求好高,未必入到

真架 我之前想修做 electives, 想嘔血

請問巴打你而加year幾?
而家先報ugc degree會唔會浪費錢

睇你決心
btw 張仁良歡迎你

笑得幾開心

又有水魚入黎送錢!

睇決心即喺點

睇你決心
btw 張仁良歡迎你

笑得幾開心

又有水魚入黎送錢!

睇決心即喺點

意思應該係指睇你係咪真係想讀
聽完上面位巴打踩edu 其實edu bme係咪都係好垃圾 有無人分享下感想
有冇GES/通識嘅可以講下自己咩GPA入

有通識offer 但gpa好低

Yr3?

係呀 不過我估我唔會讀 用黎包住底先
因為要入既話當年dse個分都夠入

絲打gpa 幾多 係咪3月2 in??
收到sf lse offet
下星期in埋幼教同語研

你application status 係咩? 係咪都係3月2 in?
想問下中教會唔會出第二輪interview?
定係淨係會in啲讀相關科目既人?
聽完上面位巴打踩edu 其實edu bme係咪都係好垃圾 有無人分享下感想

如果計讀音樂嚟講其實專過bed music ,不過讀音樂最易搵食都係教書,所以你最後都係要去考pgde

巴打講得啱
利申:識人讀緊too
想問下中教會唔會出第二輪interview?
定係淨係會in啲讀相關科目既人?

有冇第二輪就唔清楚
但係in唔係只係in相關科目既人,基本夠晒條件既話你讀science都in得
建議個幾廿萬做其他嘢算

睇你決心
btw 張仁良歡迎你

笑得幾開心

又有水魚入黎送錢!

睇決心即喺點

意思應該係指睇你係咪真係想讀

只要有ugc offer,咩都肯讀
ied舊生留名

利申:i大non jupas升讀BEd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞