有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
我見佢5月先截止,但其實係咪大家都in晒
等左成個月都重係submitted #bye
收到
英文2科5年offer
Should be direct offer

各位加油
Language studies到而家都未轉status係咪即係冇機
有冇人late application for bed science????

呢科一早派晒offer

Late application wor....
我諗有人放offer掛

我係first round有offer 既 不過reject左 祝你好運啦
我諗最快都要7月先知有冇
Ges無offer 唯一希望
GES conditional offer 係幾多?
我搵唔到定無寫
有冇人late application for bed science????

呢科一早派晒offer

我諗有人放offer掛

我係first round有offer 既 不過reject左 祝你好運啦

師兄gpa 幾多

呢科一早派晒offer

我諗有人放offer掛

師兄gpa 幾多

我gpa唔太高 因為我係jupas果d asso 同出面cc既gpa比係會差咁d 因爲jupas asso既grade出晒名難攞好grade 我係岩岩過3既人 所以如果你係出面cc既人 唔好用我個分做參考
retaker係咪要出咗今年成績先有得in

呢科一早派晒offer

我諗有人放offer掛

師兄gpa 幾多

我gpa唔太高 因為我係jupas果d asso 同出面cc既gpa比係會差咁d 因爲jupas asso既grade出晒名難攞好grade 我係岩岩過3既人 所以如果你係出面cc既人 唔好用我個分做參考

Okok感激
interview都冇係咪冇機
我搵唔到定無寫

聽朋友講佢寄封信俾你個陣會寫明幾多
應該係3.0
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer
有冇收到此offer的巴絲打?入來相認

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

甘你咩成績架?!

好低 得2.85
我搵唔到定無寫

聽朋友講佢寄封信俾你個陣會寫明幾多
應該係3.0

你係咪決定呢間 定等其他
想問pe offer真係出左?
中教in左差唔多成個月都有
但仲未有offer
好灰
求offer
想問pe offer真係出左?

打去問 佢話出左
想問下 4月先submit application 係咪太遲? 仲會唔會有interview 機會?
想問下 4月先submit application 係咪太遲? 仲會唔會有interview 機會?

教大本身唔係多位
但勝在好多人當佢係水泡
7,8月會好多人放
報唔報自己諗

我都係三月先報

教大本身唔係多位
但勝在好多人當佢係水泡
7,8月會好多人放
報唔報自己諗

我4月1報左 但仲未有interview 所以諗係咪太遲報

我都係三月先報

有interview?
終於收到LSE yr2 offer
終於收到LSE yr2 offer

未聽過有人有yr2 你個conditional係幾多
唔好讀Health Education死路一條 ,完

有聽講過
請巴打講多少少

其實呢一科根本係垃圾 美其名就叫比D運動員係得...實際上你過2.5已經會收你.... 讀D野唔實用又垃圾 咩都會掂少少 但係一D都唔專 你入到去就最好報多次non-jupas跳番出黎...同埋有時D上堂時間好19...上夜晚6-8半 有時上到9 出到黎更加唔洗諗做咩 keep住讀asso好過讀呢科垃圾

sorry for遲覆,唔該巴打補充
綜合左咁多巴絲意見,我reject左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞