有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
借朋友AC問
有無人收到EDU yr2/3 offer
仲有sustain offer

巴打係米同我一樣3月20in sustain

我既時段
點名時有一半人都無去in
唔知其他時段點

我10點半報到,等到11點先開始in我。成間reporting room唔超過10人
我收到2年full time health education offer

幾時收到的
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先
借朋友AC問

我既時段
唔知其他時段點

我10點半報到,等到11點先開始in我。成間reporting room唔超過10人

想知埋晏就時段有幾多人
借朋友AC問

我既時段
唔知其他時段點

想知埋晏就時段有幾多人

巴打你cgpa幾多 ?我3.1x 希望我地有呢科year 3 offer
借朋友AC問

我既時段
唔知其他時段點

想知埋晏就時段有幾多人

巴打你cgpa幾多 ?我3.1x 希望我地有呢科year 3 offer

我借朋友AC的
同你差唔多CGPA
我VA 轉左 Status Selected for interview---> submitted
咁係代表咩🙈?
offer god
我VA 轉左 Status Selected for interview---> submitted
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現
有冇edu eng嘅朋友?

有報有in冇轉status

Same
無奈

我都等緊
真心講句 ied都仲未對得住教大呢個名 聽到都覺得醜
Ied嘅sf programme真心垃圾 ss呢d科收埋d mk仔番黎讀 佢地真係高不成 低不就 運動又唔係勁 讀書又廢 追左post 話ss grad左去當差 笑撚左 咁讀黎有咩用
Bucie 呢間搞top up programme嘅算係幾好
同埋恆管其實唔係真係差到不值一提 資源點都多過ied sf
想揾水泡嘅可以考慮下呢兩間
通常in 完幾耐會有offer?
GES 肯出offer 未,成兩個星期特大
剛收到 Cec + Bed(Music) offer, 想問各位巴絲有冇 major instrument 既堂上架?係咪一星期一堂?

之前聽人話一個sem3堂

利申: Vocal major
借朋友AC問

咩科

想問有人收到未
LSE(YR2/3) 或 可持續發展

爬左幾頁見人好似收到YR1

我收到lse yr3 offer

大約幾時收到

二十號咁上下

你係BA 定BEd 呀?
借朋友AC問

咩科

想問有人收到未
LSE(YR2/3) 或 可持續發展

爬左幾頁見人好似收到YR1

我收到lse yr3 offer

大約幾時收到

二十號咁上下

你係BA 定BEd 呀?

宜家仲有BEd揀咩
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

敢問係 五年 定係 四年嗰個

好心佢就快手啦,等到2046
Offer God 求你比次機會我
咁係代表咩🙈?
offer god

幾時轉架

頭先手多多發現

敢問係 五年 定係 四年嗰個

恭喜收offer

畀巴打參考吓: 我上年Space year 2,GPA 3.3 報GES。二月頭拎year 3 conditional offer,冇面試。
ied 嘅 sf 同 ugc 除左錢仲有咩分別
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

相認,果日體能係咪第四組
Va出左offer未

Pe 出左offer未

巴打係咪space

做咩咁問先

相認,果日體能係咪第四組

你讀邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞