有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike

前排應該都會有同我一樣Reject左
我諗好快到你地架啦
前面有巴打話GPA過2.5就ok,畀你參考

thank you 巴絲, 希望收到先啦 攬住先都好, 但知唔知係咪會出反教院證書同埋係咪係大埔上堂?!
甘你reject 完 有其offer?!

唔洗客氣,我都希望你收到啊!
係啊,大埔上堂,教院證書,係學費貴左D姐
我有其他offer喇,所以狠心唔要了

我見其他self f都係差唔多甘貴
你有咩offer呀

其實真係係SF都預左畀人劏咖喇
我係收到BU既top-up啊

萬5蚊入場費+要讀三年wo 都要20萬 邊科呀?!

你指我果科? social policy啊,top-up讀兩年姐都係

唔洗補科咩?! bu cie通常要補10-13科
想問下交左5000留位費嘅話 呢個sem成績會唔會話minimum幾多 如果唔係會reject返架

因為無收到信/email通知 係自己禁入去見到轉左status叫交錢 唔知係direct/conditional offer

佢有冇寫明有咩requirement? 如果唔係就多數唔洗話要特別乜gpa,完成ad/hd就得
保障D就打去問下啦

咩都無寫 希望真係direct offer
唔該你先
想問下交左5000留位費嘅話 呢個sem成績會唔會話minimum幾多 如果唔係會reject返架

因為無收到信/email通知 係自己禁入去見到轉左status叫交錢 唔知係direct/conditional offer

佢有冇寫明有咩requirement? 如果唔係就多數唔洗話要特別乜gpa,完成ad/hd就得
保障D就打去問下啦

咩都無寫 希望真係direct offer
唔該你先

會收到信 信入面會有寫condition

佢寫conditional 但無寫要幾多
讀緊教大sf 留個名答下問題先
要識下教大女神Ka yan li

咩科

咩科

圖?ig?
Interview god
讀緊教大sf 留個名答下問題先

SF係咪可以照住hall?!
每日一拜gcs offer

我個陣唔係寫conditional offer喎 即係direct offer?
有冇巴絲報左language studies - Chinese major 有offer呀 定未出offer

我個陣唔係寫conditional offer喎 即係direct offer?

你有冇收信?
我冇 但唔會唔會信裹面有寫

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?
有冇巴絲報左language studies - Chinese major 有offer呀 定未出offer

我報左 不過係english major
我剩係轉左status

我乜status都無轉
有無sport science 既未來同學仔啊

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?

信寫過3

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?

信寫過3

sor 打多咗個唔字
收到信 寫過三
btw 你會唔會比留位費
留位5000 但其實我aim city
5000 好似好多

我剩係轉左status

我fd都係轉左status 但未有offer

我剩係轉左status

我fd都係轉左status 但未有offer

見樓上有人話轉左就穩有Offer 希望真係

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?

信寫過3

sor 打多咗個唔字
收到信 寫過三
5000 好似好多

我交左啦

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?

信寫過3

sor 打多咗個唔字
收到信 寫過三
5000 好似好多

岩岩收到信 佢話唔夠3.0淨係補course 你係咪咁?

你有冇收信?

無信啊 咩唔會唔會?

信寫過3

sor 打多咗個唔字
收到信 寫過三
5000 好似好多

岩岩收到信 佢話唔夠3.0淨係補course 你係咪咁?

減credit先岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞