有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
有冇巴打有中教消息
想問吓Application status大概要幾耐先由selected for interview轉做submitted
上星期三in咗中文教育 而家仲係selected for interview 係咪冇希望架喇

前日已經收到中文教育offer啦,5日就轉左submitted,再等多日就offer
但可能waiting list姐,定d等人放offer啦
大家interview 嗰時有冇問關於課程嘅資料,因為我上官網睇都唔係有好清楚嘅課程 資料

巴打 相認未

我聽日先去in

我都聽日
edu offer god

祝福你
幫朋友問
有冇人知special education幾時會出offer

對上兩個星期已經出咗
小弟兩個禮拜前收到bafs direct offer,其間有好多巴打幫過我解答問題,好多謝佢地,宜家決定回饋翻連登幫下手答問題

巴打好人有好報
諗住今晚報,依家讀緊幼教year 2 ,CGPA3.2 ,好驚佢收哂人 但係廿萬真係好貴,同時間諗住4月3報埋樹人輔心,大家覺得如何? 好想讀到大學呀

唔記得講,想報health education full time

我報左full time同收左direct offer,可以交流下

你有無推薦信? 同埋你今年幾大啊

唔係樓主,但可以答你好易有offer。
嗰陣報名 intern公司同學校都未出證明我有返intern
推薦信都無搞就有。

根本唔洗搞咁多野

其實係
過黎留個名先 health edu
in 得好差俾一條唔識答嘅問題收左皮
之前收左science edu ugc offer但係yr1
仲報唔報health ed好
各位巴絲知唔知視覺藝術出左offer未啊?
過黎留個名先 health edu

Hi終於見到你啦

有時你以爲自己係草,
但喺interviewer眼中你可能係寶

問題問咩啊
之前收左science edu ugc offer但係yr1
仲報唔報health ed好

一個UGC,5年,學貴20萬
一個SF,2年,學費20萬

你咁問,我諗你係想快啲讀完書?

唔清楚,幫你召喚

唔清楚,幫你召喚

唔該絲打

有時你以爲自己係草,

問題問咩啊

佢同我講唔識可以答唔識
係咪有條問答唔到已經收皮

唔清楚,幫你召喚

唔該絲打

EdUHK VA出咗offer未
召喚巴絲打解答
想死 application status 唔轉

I know that feel bro
你係in咗定未in?

有時你以爲自己係草,

問題問咩啊

佢同我講唔識可以答唔識

顯示你仍需學習
有時候我覺得啲人未必鐘意啲好叻嘅candidates
嗱,有時咋

收唔收皮,我諗到咗最後應該睇番全部candidates嘅表現而定既

你係in咗定未in?

In左

不安係正常嘅
你in咗幾耐先?通常最起碼都要一個星期先會轉

有時你以爲自己係草,

問題問咩啊

佢同我講唔識可以答唔識

顯示你仍需學習
嗱,有時咋

收唔收皮,我諗到咗最後應該睇番全部candidates嘅表現而定既

我已經預咗入社會大學,自己又冇傑出運動技能,interview 又答唔到問題

你係in咗定未in?

In左

bro 你最後邊間房 in?

有時你以爲自己係草,

問題問咩啊

佢同我講唔識可以答唔識

顯示你仍需學習
嗱,有時咋

我已經預咗入社會大學,自己又冇傑出運動技能,interview 又答唔到問題

我都in 得柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞