有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer
有冇收到此offer的巴絲打?入來相認

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

前排應該都會有同我一樣Reject左
我諗好快到你地架啦
前面有巴打話GPA過2.5就ok,畀你參考

thank you 巴絲, 希望收到先啦 攬住先都好, 但知唔知係咪會出反教院證書同埋係咪係大埔上堂?!
甘你reject 完 有其offer?!

唔洗客氣,我都希望你收到啊!
係啊,大埔上堂,教院證書,係學費貴左D姐
我有其他offer喇,所以狠心唔要了

我見其他self f都係差唔多甘貴
你有咩offer呀

其實真係係SF都預左畀人劏咖喇
我係收到BU既top-up啊

我都有收到其他offer,Reject左Health Education

恭喜絲打上岸
等左好耐都冇offer
中教呀
收到double degree同 secondary english offer 感謝offer god #adore

Congrats! 請問咩gpa咩cc?
收到double degree同 secondary english offer 感謝offer god #adore

我一樣
Cccu
Cg3
俾你參
拜offer神
求offer神快d比 health education offer我
唔洗心掛掛
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer
有冇收到此offer的巴絲打?入來相認

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

巴打出左offer記得相認
唔知依到有冇人報左CIE
如果有既話,不妨入BU CIE Top-up TG group
不論係已有Offer既你,或者係未有Offer而等緊既你,都歡迎入黎吹下水,交換情報
Link:
t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
希望見到各位
唔知依到有冇人報左CIE
如果有既話,不妨入BU CIE Top-up TG group
不論係已有Offer既你,或者係未有Offer而等緊既你,都歡迎入黎吹下水,交換情報
Link:
t.me/joinchat/AAAAAAsagkbK5tmM3Uc1AA
希望見到各位

你有報?
cie 撚
日日check ges個status 以為未派
睇到佢派左真係好大打擊
拜offer神
求offer神快d比 health education offer我
唔洗心掛掛

前排已放,好快到你
已放BA english major and LSE offer
已放BA english major and LSE offer

希望收到

我一樣
Cccu
Cg3
俾你參

恭喜你呀! 希望我都可以收到啦

我一樣
Cccu
Cg3
俾你參

恭喜你呀! 希望我都可以收到啦

加油

求二手飯
拜offer神
唔洗心掛掛

我都等緊呀 你幾時報?!gpa幾多
GES 3.4都唔收我 好驚無書讀

想問多唔多人放BEd Science
拜offer神
唔洗心掛掛

我好似3月中報,依家cgpa2.94
希望入到啦
我想問報Langauge Studies English Major
Gpa>3.4係咪會冇offer
我想問報Langauge Studies English Major

>定< 3.4
拜offer神
唔洗心掛掛

我好似3月中報,依家cgpa2.94
希望入到啦

打過去問 6/7月先再派offer
有無巴絲知幼兒出左未

>定< 3.4

應該係指高過3.4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞