有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
請問有冇報咗Language studies嘅巴打 轉左status 由interview轉做submitted?

報左language studies嘅英文 等緊offer

你係咪17號in?

29號

有冇報language studies+secondary English 個個double degree?

無interview係咪代表人生已完?
請問有冇報咗Language studies嘅巴打 轉左status 由interview轉做submitted?

報左language studies嘅英文 等緊offer

你係咪17號in?

29號

有冇報language studies+secondary English 個個double degree?

無啊 報左會大機會啲嫁?

唔係啊只係我in lang studies, secondary eng 同double degree三個都有冇但只係得尾兩個係17號in咗
我已經in咗兩個月
我已經in咗兩個月

咩科 未出offer 咩

數學
識人同一日in 收到 conditional offer
2/3 in 左LSE,但到而家都未有offer....
前日報左Health Education...唔知會唔會offer呢
收到cac va conditional offer, 但佢冇講con offer 要幾多,有冇人知道係幾多??
講多小小 SF 撚啦

LSE 就失業,詳情睇多D新聞就知
GCS就日日打飛機話自己係神科SF,咩呂大樂教
其他 SF,全部用黎俾教院正名
因為當時政府評教院學科太單一
故此開大量呢D SF,
大家要明白 咩野叫 SF,
就係因為教大拎唔到UGC funding,個科質素UGC唔批
但又想水班人黎,又要符合政府正名大學要求
所以 SF 呢個產物,我都無野好講
教大個名已經唔多得,SF仲要仆入黎讀,想了結前途既話,都係一個好方法

的確係,不過有心讀既都搵到工,我識啲師兄有啲都有幾好offer
不過唔多鍾意gcs,成日以為自己係神科。人地無睇唔起人佢地就睇唔起其他sf,心諗做乜?

GCS真係有咁既情況? 我只係知道佢地資源都唔差

當然,再差都仲有。做左老鬼咩撚都睇透真係

話說絲打係咪eduhk grad?

老鬼 未grad,trans 緊U

比較想知點trans u
教大中文教育好唔好
報中文教育洗唔洗中文有5

祝各位早日收齊offer
收到cac va conditional offer, 但佢冇講con offer 要幾多,有冇人知道係幾多??

巴打幾時in架

三月十幾號啊
沉左再問過 想問下而家先報cac music會唔會太遲 dse成績差但係interview演奏都ok 咁樣有無機會入到
前日報左Health Education...唔知會唔會offer呢

LSE好似出哂offer
不過實有好多人唔要
睇下有無運食n手飯

的確係,不過有心讀既都搵到工,我識啲師兄有啲都有幾好offer
不過唔多鍾意gcs,成日以為自己係神科。人地無睇唔起人佢地就睇唔起其他sf,心諗做乜?

GCS真係有咁既情況? 我只係知道佢地資源都唔差

當然,再差都仲有。做左老鬼咩撚都睇透真係

話說絲打係咪eduhk grad?

老鬼 未grad,trans 緊U

比較想知點trans u

咪用nonju報囉

但有ugc可以報non ju嫁咩
有冇人有Special education offer

LSE好似出哂offer
不過實有好多人唔要
睇下有無運食n手飯

我以前拎左都唔要哪

原來已經出哂offer
yr 1 offer會唔會有n手飯?
有冇人有Special education offer

有,已經出左
利申:不是我
出左PE offer未
等LSE yr 1 n手飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞