有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
Btw 有冇人health ed conditional offer letter冇提過個cgpa要幾多?佢剩係寫交齊文件就claim到offer

我都係health ed,但direct offer
如果冇寫就當唔洗gpa要點,總之完成左associate degree我諗就ok

如果係咁同direct有咩分別

你係咪今屆asso year 2?
因為如果你未畢業的話,文件仲未齊,唔可以出direct offer 應該係
Btw 有冇人health ed conditional offer letter冇提過個cgpa要幾多?佢剩係寫交齊文件就claim到offer

如果冇寫就當唔洗gpa要點,總之完成左associate degree我諗就ok

呢科有ft同pt,有好多位想收多啲學生

一報就有

你講左個重點
仲係 selected for interview 看來冇機了 唔該巴打

我都係selected for interview, 之前問佢 佢話最遲7月底通知....

打電話去問?

係呀....但唔知佢真係處理緊定唔收
大家interview 嗰時有冇問關於課程嘅資料,因為我上官網睇都唔係有好清楚嘅課程 資料

因為如果你未畢業的話,文件仲未齊,唔可以出direct offer 應該係

係呀

係呀

Bingo 問題就喺哩到
我諗你畢到業就得嘎啦
我應該會報了 搏一搏單車都變摩托
應該好過讀速大?
係咪要interview?
應該好過讀速大?

巴打諗住報咩科 我報health education唔洗interview
睇你覺得點為之好先答到你
應該好過讀速大?

巴打諗住報咩科 我報health education唔洗interview

就係health education 因為本身都係讀health asso
認受性個方面
原來我一月已經打好晒資料 未submit 嗰時心大心細
應該好過讀速大?

就係health education 因為本身都係讀health asso
認受性個方面

認受性=EdUHK Bachelor Degree,仲有Hons
佢依個Programme唔包任何qualifications l,只係當讀書咁讀,助你識多啲health嘅嘢同埋駁上master,我諗係咁
Chinese history 有冇巴打有消息

幫你手召喚Chinese history既巴絲

出左offer
大家interview 嗰時有冇問關於課程嘅資料,因為我上官網睇都唔係有好清楚嘅課程 資料

巴打 相認未

巴打 相認未

我聽日先去in
拜多次offer god 希望聽日順順利利,唔好太着重要傑出嘅運動成績
拜多次offer god 希望聽日順順利利,唔好太着重要傑出嘅運動成績

祝你好運
淡淡定有錢剩
應該好過讀速大?

認受性個方面

認受性=EdUHK Bachelor Degree,仲有Hons
佢依個Programme唔包任何qualifications l,只係當讀書咁讀,助你識多啲health嘅嘢同埋駁上master,我諗係咁

教大SF degree好過speed?
諗住今晚報,依家讀緊幼教year 2 ,CGPA3.2 ,好驚佢收哂人 但係廿萬真係好貴,同時間諗住4月3報埋樹人輔心,大家覺得如何? 好想讀到大學呀

唔記得講,想報health education full time

我報左full time同收左direct offer,可以交流下

你有無推薦信? 同埋你今年幾大啊

唔係樓主,但可以答你好易有offer。
嗰陣報名 intern公司同學校都未出證明我有返intern
推薦信都無搞就有。

巴打 相認未

我聽日先去in

我都聽日
edu offer god
幫朋友問
有冇人知special education幾時會出offer

巴打 相認未

我聽日先去in

我都聽日
edu offer god

幾點?我唔洗考 fitness test可能唔同
想問吓Application status大概要幾耐先由selected for interview轉做submitted
上星期三in咗中文教育 而家仲係selected for interview 係咪冇希望架喇

定d黎師兄,最快一個禮拜,普遍兩個禮拜,有巴打個幾月先轉都試過
小弟兩個禮拜前收到bafs direct offer,其間有好多巴打幫過我解答問題,好多謝佢地,宜家決定回饋翻連登幫下手答問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞