有冇報左教大EdUHK Non-JUPAS既巴絲打?

1001 回覆
12 Like 10 Dislike
GES 3.4都唔收我 好驚無書讀
是咁的,我之前報左教大SF既Health Education同已經收到Offer
有冇收到此offer的巴絲打?入來相認

如果有報其他SF programme既,歡迎chat chat

我上星期都報左Health Education, 但本身報Management HD 唔知有無機會收到offer呢,
眼見呢個post都有好多人收到offer 除左樓主 可唔可以提供下閣下既成績係點呀

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

前排應該都會有同我一樣Reject左
我諗好快到你地架啦
前面有巴打話GPA過2.5就ok,畀你參考

thank you 巴絲, 希望收到先啦 攬住先都好, 但知唔知係咪會出反教院證書同埋係咪係大埔上堂?!
甘你reject 完 有其offer?!

唔洗客氣,我都希望你收到啊!
係啊,大埔上堂,教院證書,係學費貴左D姐
我有其他offer喇,所以狠心唔要了

我見其他self f都係差唔多甘貴
你有咩offer呀

其實真係係SF都預左畀人劏咖喇
我係收到BU既top-up啊

我都有收到其他offer,Reject左Health Education

同問 4月頭都報左Health Education 但本身asso唔係讀health studies

前排應該都會有同我一樣Reject左
我諗好快到你地架啦
前面有巴打話GPA過2.5就ok,畀你參考

thank you 巴絲, 希望收到先啦 攬住先都好, 但知唔知係咪會出反教院證書同埋係咪係大埔上堂?!
甘你reject 完 有其offer?!

唔洗客氣,我都希望你收到啊!
係啊,大埔上堂,教院證書,係學費貴左D姐
我有其他offer喇,所以狠心唔要了

我見其他self f都係差唔多甘貴
你有咩offer呀

其實真係係SF都預左畀人劏咖喇
我係收到BU既top-up啊

我都有收到其他offer,Reject左Health Education

你gpa幾多呀
Language studies english major出左offer俾我
多謝offer god
每日一拜gcs offer
每日一拜gcs offer

我都等緊 yr1都殺
Language studies 中英都出左offer比我呀
謝offer god 可以去speed退錢啦
Language studies 中英都出左offer比我呀

巴打今日收到offer?
可唔可以講下gpa幾多

巴打今日收到offer?
可唔可以講下gpa幾多

好低 <3.2
不過自問interview都ok

請問你收到既係year one entry 定係 year 3 entry?

請問你收到既係year one entry 定係 year 3 entry?

我朋友都收到 year 3 entry

我想問係咪會仲會有第二輪offer 派?

留位費可以退反架咩

一直都無轉過status已經不抱期望

Year 3 entry呀

留位費可以退反架咩

可以呀 有ugc offer可以去退錢 好似可以退4000

我都冇

我都冇

me neither

我都冇

me neither

求n手飯
收到double degree同 secondary english offer 感謝offer god #adore

留位費可以退反架咩

可以呀 有ugc offer可以去退錢 好似可以退4000

Congrat
絲打 咁你會揀讀Chinese major定English major?

我accept左chinese
不過其實我aim city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞