啱啱打去 HSBC Expat

1001 回覆
1613 Like 8 Dislike

收到卡了,美國,想問點樣打800字頭電話activate?
琴晚收到expat email, 有幾樣野要我覆佢, 但係唔知點解想reply, 但email寄唔到過去? 有冇巴打知點解?
佢出左個拒絕我寄email到佢到
想問下收到BANK NO EMAIL後,三個星期都未有任何PIN, CARD, DEVICE係咪唔正常?
8/11 收到Jersey電話
話我個PB Verify唔得要再整過,同埋要update地址證明...唔經唔覺又10日
Thx 巴打, 搞左成朝都搞唔掂,而家再試先
香港時間大約1700-2300,留意下電話,佢有機會當地辦公時間打俾你
咁大獲 睇同寫英文都勉強ok, 要講 真係5句內收皮 ,同埋我又成日都唔聽電話
我申請左新加坡先&,g 後再慢慢搞
補充小小資料, 揀expat 既原因,我選左4項,其中
一項是investment, 佢係email 度講
2. As you confirmed on your application form that you want to invest
overseas, I need to make you aware that Expat is restricted from
offering Structured investment products to anyone living in Hong Kong -
Please let me know if you would still like to proceed knowing this?

如果唔揀呢項, 應該煩小樣野
答佢ok 照process
Btw 我張debit card 無話要打電話去active🤔
Online 收錢轉錢ok 就應該無野再搞?
我都係21/10收到application confirmation,到今日完全冇消息
俾少少耐性等,我都係早你一兩日申請,岩岩先收到對家聯絡
佢聯絡你講乜?
9衝
收齊PIN同Secure Key 岩岩開左Online Banking

想問係咪會寄埋ATM card? 定要自己Apply定點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞