啱啱打去 HSBC Expat

1001 回覆
1613 Like 8 Dislike
新卡到左, 打去做 activation

開完卡之後, 講句hv a gd day 就諗住就收線

點知佢話 u should be careful , be safe

我問佢wt do u mean

佢話 u r from hk right

我就.......
angel fong ga
Telegram預設訊息可以保護到手足性命

星火 TG: @Abccbbc
612 TG: @ReliefFund612
Push
cls company
屌,有聲
師兄介唔介意講申請後等幾耐先有welcome email,再等幾耐先收到寄去屋企嘅security key, pin,卡等等
Thanks.

我一星期前收welcome email,未收到寄來嘅嘢,乜都未用到
2/9 upload form
12/9 打電話比我
17/9 welcome email
30/9 收卡

仲等緊 PIN, secure key
堅唔堅
Thanks.
你最重要嘅都未收到
我遲你4,5日交咁慢慢等
喊jor
前線員工冇得比啦
what is this
我18 收welcome mail
last sat 收掛號security key
但未有PIN
ATM 幾多手續費?
update

原來25/9 已經有掛號收 secure key, 不過我miss 左, 屋企人又唔記得比張掛號卡我

即係差 PIN
PIN 唔知會唔會又係掛號, 巴打收到嘅係到update 下
其實開expat同直接開uk有咩唔同,要用expat office定係去分行都ok?
expat 可以自己上網搞, 全程唔洗露面
仲等緊PIN
今朝電郵問expat個RM, 等覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞