啱啱打去 HSBC Expat

1001 回覆
1613 Like 8 Dislike
Why not both?
最後今日上去大貓搞左,網上填晒 form print 出嚟,佢對完影埋 supporting doc 半個鐘走得,佢話預一個月左右收卡。
我之前係premier, 戶口尾數係888,但之後因唔夠1m而降返落adv,而家戶口得600k, 開唔返premier, 大家建唔建議我轉MPF 入去滙豐做大個數去上返premier再開expat ?
點解得我係會Jersey 個邊直接打黎約我
你唔搵 HK 就會係 Jersey 直接幫你搞
同個鬼婆傾

下星期再電話interview多次
我去 HK office 都係搵個鬼婆同我傾
睇黎要考慮埋HSBC
Upload supporting document 嗰度有啲煩, 我廢事煩就上總行搞算,反正我 office 近。
可唔可以講下傾咗幾耐?同大約問d咩?英文麻麻驚佢打嚟答佢唔到
無乜嘢問喎,淨係 check 下我填嘅嘢同拎我啲 support documents 去影印,反而佢解釋啲 terms 我知講得仲耐。
咁都好d, 之前開CS 有一條問題佢講咗兩次都唔係好明亂咁答,好彩都開到
CS 美國打俾我講廣東話,反而香港 expat 係英文台
你CS申請果時係咪揀台灣? 我可能揀咗UK所以鬼佬打嚟
我揀 UK 用 BNO 申請
請問係咪有hsbc HK premier,expat就唔洗£50,000?
先前係online 攪, 岩岩收到鬼妹打泥約電話interview. 都怕聽唔明開唔到account.
冇跌過
用Hsbc advance開究竟收800定2000?online開完全唔見有提過
如果我有一個香港premier ,夠錢,而expat 唔夠錢,會唔會收?
唔收
收費表有寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞