啱啱打去 HSBC Expat

1001 回覆
1613 Like 8 Dislike
留意返呢兩日鎊升得算急。
要打 uk 電話
activate 打電話就得
改pin 要within uk hsbc atm
想問online apply聯名戶口係咪申請人數目果度㨂2就係
謝解答。我用 香港 hsbc atm 用一次嚟check balance 當 activate 得唔得?
唔得

都唔啱 logic, 未 activate = 唔用得, 又如何check bal.

巴打唔好懶, 打去 hk hsbc premier 佢會幫你轉去 expat premier, 唔洗收 IDD
覺得活動好亂既人入一入黎
https://lih.kg/1648839
請問一下ring fenced 即係點?保障好d? 係咪淨係uk 先有,expat就無?
應該打香港premier電話定係香港expat個電話?
Thanks
岩岩收到張application form 見到話啲document要搵人certified...

如果直接俾正本係咪唔駛理?
而家係咪改左要60,000 GBP
香港同你講

expat 網都仲係 £50000

可能Cash incentive先要
本身住公屋,想請問如果開離岸户口最低存款要1M
咁樣咪會唔會比房署查到
問題係 Passport 同 HKID 點寄正本?同埋份 form 寫明 documents 要 certified 喎。我都遇到同樣問題,打香港 expat 電話佢叫我直接上 HK HSBC 搞。
你經香港分行搞就預左俾政府知...想安全啲就直接去外國開。
我喺電話約左上去搞,廢事煩。
關開離岸戶口事? 本身政府要查都查到?
我都約左lunch time上去搞
有冇ching分享下要幾耐先開到 我lunch time得一個鐘鬆啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞