啱啱打去 HSBC Expat

1001 回覆
1613 Like 8 Dislike
要meet Expat果邊既要求£50000等值
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
想問下premier去開expat嘅話會唔會再查source of funds
我直接去咗總行expat開佢要我拎statement,但cash flow係散工入票無過數名,佢話幫我唔到
估唔到電話都無個就突然email 比我話已經成功開戶,仲成日驚同佢傾唔掂d英文。利申本身up 咗去premier 試用,跟手online 填form 同upload doc, 5/10申請岩岩就批咗,前後兩星期就搞掂,估唔到仲快過開CS.
online 申請 expat, 唔經總行?
無經總行,就咁online搞
正喎

可否俾條 link 我?
有冇巴打知個pin同debit card幾時先收到
一日未收到都滙唔到錢
我八吓0者, 已有離岸戶口
我上個禮拜三upload,啱啱收到email話procees緊
[求救]
本身有premier 9月頭打去申請UK戶口一直冇回音,於是網上申請左expat account,上星期收到welcome email,但welcome pack未寄黎未可以用。
尋日終於排到去總行開UK戶口,今日打黎問我係咪已經開過UK戶口,話想幫我交表時見到有紀錄。我話左只係開左Jersey,佢都話要hold起我申請,等佢去問左英國先。
明明香港應該睇唔到UK同expat account資料。

宜家都唔知點,開個戶口都咁辛苦
驚走資
直接話走資得唔得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞