[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(8)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
HD6xx
除咗dt700/dt880/dt990同場仲有k7xx
當然香港買dt700/dt880/dt990冇咁平
希望自己唔好入坑愈買愈多
當初我都係咁同自己講
間房可以開展覽
仲可以放二手水啲frd入坑
最尾應該都係massdrop入hd6xx
我有玩開電結 屋企部電結amp有headphone位 應該夠推比隻耳牛 比我plug in 練野
得閒入macbook 聽rock, classical
本身唸dt700係因為amozon有32omh版 但爬過文hd6xx唔用你地d amp都叫推得郁 所以應該係hd6xx既喇
bcl係咩黎?
唔會嫁越買越多
why not both
lehmann black cube linear
或者linear 都得
akg可以等massdrop遲d隻k7xx pluse,隻色好正,亦都可以加錢買埋sheepskin pad,真係好舒服
有冇ath人揮個手

有w3000anv, w5000, w1000, a2000z
搭單仲有隻t7
不過最鐘意都係ad1000prm
用緊sony 隻枱擴, 想入w2002
部sony上年買既,
個時見佢一部機搞掂又齊插頭
無諗清楚就入左

反而想入luxman 多d
da06 配p750u

隨便問埋,cd 機大家有無推薦?
R70x 🤗🤗🤗
好似訂唔到貨

如果要推600ohm 耳牛+ 2 XLR out for 喇叭
有冇平平哋又可以細細部
DAC+AMP
aune s6 pro?
要用平衡,單端唔夠力
Btw 又或者出去試埋Philips Fidelio X2
無Dac/amp既話 好似易推d
aune s6 pro唔錯
平衡好好多
有冇巴打試過QA390?
我都想試,邊度有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞