[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(8)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你用咩dac?接pc?
BHA-1已經係部好amp。
咩無feel,似係錢多想洗錢。

唔係膽機就好過石機。要搵啱amp配耳牛。

利申:石同膽機都有。
「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国

仲爭6千咋
其實巴打想要咩feel?
玩膽都係想暖少少,同有個種膽味
佢似想要咩都唔知。
唔熟膽機但就搵膽機,咁點解你覺得膽機會有feel?

燒都要燒得有腦,d錢你自己,唔好比d商家呃。
可以拎埋耳機落鋪試下先
果次我去金聲 金仔做source播cd 試左幾部amp 分別唔大 從此唔再諗換amp
買左部馬仔當一體機算了 自己都聽得開心
咁唔好諗WA22。
買WA5,之後換支WE300B,包你滿意。
唔該師兄先,我講WA22 因為我仲有對有源喇叭,會順便攞部AMP 做埋XLR輸出, 一雞兩味。 所以想睇下會唔會有其他師兄,都係咁玩
wa22既preamp,你都唔好諗住會有幾勁。
同埋部機好熱,你唔會想長開。
Meze Empyrean warm tone +膽?

咁得意
同fostex合作,有講幾時出?試作機好似都成年前既野

想問下我hd800s插amp駁電腦間唔中聽到啲沙沙聲係咪應該係amp問題?
唔駁電腦駁其他野會唔會有相同問題?
有冇個別歌成日中?
毒害兒子
世伯有冇試過你個setup?

口味唔中
可能係player 播放延遲set太低?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞