[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(8)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔明個原理
會?之前用fiio q1 mark 2
set 延遲最低會卡頓
最後要set safety mod
但唔係沙沙聲
都有呀
冇話邊首歌喎 係間唔中有少少
未試過駁其他嘢
姐係電腦問題?
甜蜜遊戲巴打講緊你個setup可能有ground loop,有機會係電腦,亦可以係amp,設計問題

不如你講詳細d用緊咩機同點駁?

Kojima都用iLoud
用緊個千零蚊嘅amp 喺澳洲買的
我都唔知係咩牌子
直接駁電腦
電腦analog out?
係呀

我覺得好大機會係電腦大noise,經amp出咗headphone
香港人俾政府恰到上心口!
「反蒙面法」有機會聽日立埋
如果你連三罷公投都唔表態
你 註定輸一世!

公投截止日期:10月11日中午12點

The Government treat all HongKongers as nothing and they also want to pass the anti-mask law to tackle protesters.
It is time for us to speak up! Let’s give your opinion on performing general strike.

Deadline: 11 Oct 2019 1200 HKT

公投傳送門:http://bit.ly/2nWkSyo
好難作準喎
因為電腦都唔係成日有聲
間唔中先有少少
好 我試下先唔該你
啱啱試過唔插電腦都有聲
係咪amp太廢?
買咗一星期咋
咩amp
有冇圖?

冇心性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞