『薪火post』BNO續期資訊(54) 英國領事館遊行

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
續BNO根本唔會著草,就算比你好好彩咁平權,我可以好肯定同你講得極少部份人有能力走,而想走嘅人亦都唔多

BNO post 由舊登到依家都係薪火相傳嘅嘢,想要返一個特殊身份>>>>>>>想走佬
BNO多人拎=唔信特衰=落中國政府面子
一開始都話,你得本BNO同特區護照揀,用戈點解要唔續BNO, 要用特區護照?貪中國共產黨駐海外機構領事保護服務特別好?
真, 而家多咗班人老屈話咩拎BNO嘅會放棄香港 自己顧自己
唔得
續BNO可以好多原因,身份認同、領事服務等等。但走佬係無可能,平權又無、錢又無、技術又無,有本護照就走到?
提醒下,我哋呢個post打五毛好在行,唔好嘗試挑戰我哋,我會令你輸得好慘
副簽要係BC先得, BNO唔得
講拎BNO就山放棄香港嘅人不如叫冚家英藉嘅梁振英取消哂自己國藉先啦好嘛?

一邊揸BC一邊叫你班香港人食屎
BNO可以,但唔可以過期
你即管繼續懶醒咁長文隊鳩我

我都係會繼續屌鳩你地咁多個
認撚住我呀

即係無point啦,咁你收皮啦
上面覆左既都夠啦
點解我要再重新講多次?
你講嘅嘢都唔撚成立,我哋講嘅你有睇咩?你老母臭閪
唔好喺度互屌啦
不過我建議屌人續BNO位巴打,9月1可以去英國領事館屌晒咁多位
浪費時間 身份證大法 要中晒三個
有人寄出世紙同父母結婚證書既副本去, 之後係成功申請?
唔想寄正本, 見有d ching收唔返正本
攞多張
岩岩先見到有人拎唔返正本
但我連父母結婚證書都寄左正本
係核證副本
我都係交左銀行信
而架係Joined processing queue
希望順利 如果reject左我都有其他可以補交既
睇佢出既post都係九唔搭八,活於自己世界,諗到就當係真理,人地點講都唔聽..
唔洗理搞事嘅人喇
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞