『薪火post』BNO續期資訊(54) 英國領事館遊行

1001 回覆
15 Like 0 Dislike
受唔受最終決定係個officer,你真係無其他更好嘅咪用住銀行信。
枱面上,係
剛轉系統時仲彈唔少添
Thanks 好睬望一望官網
近期PE因銀行信而彈,確實又係少咗嘅。
唔係點樣滿足到走既條件
係屌緊你呢個時候仲掛住搞bno
拎BNO係無居英權
相反拎特區護照 有錢可以投資移民添
呢個時候點解唔可以搞BNO?呢個時候唔洗食飯唔洗訓覺?唔可以做其他野?
你老味
係咪唔識睇字定係我講得太深層意義

全力推post呀屌你
今日
聽日
後日
兩樣野可以同時進行
唔洗咁勞氣入黎屌人
一開始就屌人仗未打完就自己走,柒咗就話唔係點樣滿足點走嘅條件,係度搬龍門,你都係死返出去啦
BNO續領數字本來就有政治意味,根本無唔續嘅理由,如果你唔明,不如你以後唔好參加政治運動得鬧字,做分化撚
身邊有朋友揸bno但只係做文員仔
搵佢地countersign得唔得
另外想問,如果有香港身份証同澳門身份証
同埋屋企人已經離婚,張結婚証明得黑白影印
我仲續唔績到BNO
曾經有過BNO就續到,其他條件不作計算

我點撚樣搬龍門?
屌鳩你駛比面你?

由你開得post想搞bno個動機已經係想走

如果香港人爭取到民主
你唔撚配有
副簽問題,如果副簽人本bno 過左期,得唔得?
謝謝
你係咪諗多咗?以為續領BNO就係走佬?有冇諗過BNO同時係外遊護照?就因為愈黎愈多人唔撚想拎住本支那廁板外遊,所以至拎BNO,如果你單純以為拎BNO就代表自己走,就太撚過膚淺!
繼續兜
我屌撚晒你地咁撚多個入黎搞bno!
為左走佬定係真係為拎而拎
自己心照!
輿論都反映到!
又要我講多次呀?

第一個post: 場仗都未打完就自己走

被我篤爆淨係BNO走唔到就

第二個post: 唔係點樣滿足到走嘅條件

屌柒你搬龍門,你就唔認再spin 多次話人係想走

放心,有你啲咁嘅心態嘅人係度香港唔會有民主

係中國駐英大使同全國政協副主席689全力反對BNO平權後,就有P牌仔用言論手段嘗試阻止大家續領BNO, 背後代表緊咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞